Пиян шофьор блъсна паркирала кола в Добричко, избяга от ПТП-то

Още 2 случая на пияни водачи бяха регистрирани в областта
Обновена: 25 сеп 2020 23:13 | 25 сеп 2020 21:52, Красимир Ангелов
1
Пиян шофьор блъсна паркирала кола в Добричко, избяга от ПТП-то
Снимка: БГНЕС

Пиян шофьор се блъсна в паркирала кола и избяга от мястото на произшествието, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 24 септември, около 21:15 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети в село Златия, обл. Добрич.

На място е установено, че лек автомобил "Фиат" се блъска в паркиран лек автомобил "Опел", след което напуска местопроизшествието. МПС е установено в близост до ПТП заедно с водачът, мъж на 65- години.

При извършената проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,54 промила в издишания от водача въздух. Той е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Още 2 случая на пияни водачи са регистрирани за последното денонощие в областта.

На 24 септември, около 15:55 часа, в района на село Кранево е спрян за проверка лек автомобил „Опел”, управляван от 48-годишен мъж. При извършената проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,66 промила в издишания от водача въздух.

Той е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

При третият случай от вчера, около 23:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил "Волво", управляван от 49-годишен мъж.

При извършената проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,54 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
с. Златия, Добрич ... всичко е ясно. Колата имала ли е аптечка? А жилетки? Гумите грайфера как е? Питам КАТ ама те за нищо не стават вече