Откриха ментета на световноизвестни марки в бус на АМ "Тракия"

Микробусът пътувал от Турция към Черна гора
30 окт 2020 19:48, Анисия Иванова
2
Откриха ментета на световноизвестни марки в бус на АМ "Тракия"
Снимка: МВР

Фалшиви стоки на световноизвестни марки откриха и иззеха служители на икономическа полиция - Пловдив. Стоките били натоварени в микробус, който пътувал към Черна гора, съобщиха от ОД на МВР - Пловдив.

В хода на проверки по линия пътен контрол, около 23,00 часа снощи, автопатрул на полицията спрял на АМ "Тракия" в близост до километър 126, микробус с черногорска регистрация.

По думите на водача, натоварения със стока микробус пътувал от Турция към Черна гора. Последвала съвместна проверка на съдържанието, превозвано в товарния отсек на автомобила, в хода на която служители на отдел "Икономическа полиция" установили, че превозваните стоки носят означенията на чужди търговски марки.

Започнато е досъдебно производство. За срок от 24 часа е задържано лицето Рахим Х. на 45 г. от Черна гора. От буса са иззети общо 447 бр. артикули - якета, блузи, чанти и парфюми от марките Moncler, Hugo Boss, Nike, Dsquared 2, Displayed, Tommy Hilfiger, Bulgari и други. Работата по документиране на престъплението продължава след доклад на компетентната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
... преди 3 години
Прелитат над границата с Турция ли? Как са минали през границата е въпросът?