От местопрестъплението: Откриха скелет край Драганица

Около него са намерени разкъсани дрехи
2 ное 2020 11:20,
9
От местопрестъплението: Откриха скелет край Драганица
Снимка:БГНЕС

Части от човешки скелет бяха намерени край село Драганица, община Вършец. Останките били в дере с непостоянно течаща вода, източно от местността Тодоров рът, съобщиха от ОДМВР-Монтана.

Още по темата

Скелетът бил частично потънал в кал - череп без долна челюст, кости от горни и долни крайници, части от таз, части и отделни прешлени от гръбначен стълб, раменна лопатка. Върху костите или в близост до тях е намерено и облекло - разкъсана част от риза, разкъсана част от панталон, блуза с дълъг ръкав, боксерки и гумен галош.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ Вършец. На местопроизшествието е извършен оглед и образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Намериха още един янек.
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероятно се касае за възрастна жена,щом има разкъсани дрехи разхвърлени наблизо до останките и,намерени захвърлени в дере,където вероятно е завлечен трупът и,след убииство.А може да е и естествена смърт но разкъсан труп от диви животни.Думата имат специалистите по криминология и лекарите аутопсисти.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероятно се касае за възрастна жена,щом има разкъсани дрехи разхвърлени наблизо до останките и,намерени захвърлени в дере,където вероятно е завлече трупът и след убииство.А може да е и естествена смърт но разкъсан Груп от диви животни.Думата имат специалистите по криминология и лекарите аутопсисти.
5
3
 
4
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Че защо да е местопрестъпление? Може да е овчар,който е бил възрастен и е починал от естествена смърт, или млад но да е получил инфаркт, инсулт или просто да се е спънал и да е паднал в дерето пиян.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте само до какво води коронавируса!
3
0
 
2
 
! Отговори
ууу преди 3 години
До AlizaПришките на устните и езика как ги лекуваш?
2
5
 
5
 
! Отговори
Инсп. Дюдю преди 3 години
Щом има и гумен г а л о ш, начи е някой чобанин от района. Ако беше маратонка - наркоман.....
1
10
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Така е в Тиквария!Всеки ден по гори,поляни и дерета откриват човешки останки!А милицията дреме зад храсталажоте и отвреме навреме писка че и били малки заплатите!