Прокуратура ще разследва пожара в с. Катуница

Огънят е унищожил напълно две сгради от фабриката за плодове
11 ное 2020 13:30, Анисия Иванова
6
Прокуратура ще разследва пожара в с. Катуница
Снимка: БГНЕС

Районната прокуратура в Асеновград ще разследва причините за възникналия на 10 ноември пожар в Завода за преработка на плодове в пловдивското село Катуница, съобщиха от държавното обвинение.

До момента са извършени огледи на местопроизшествието, разпитани са свидетели, иззети са записи от видеокамери в района. Предстои назначаване на техническа експертиза и други процесуално-следствени действия за изясняване на причините за пожара. Срокът за приключване на разследването е двумесечен.

Още по темата

По първоначални данни огънят е тръгнал от камион, който е извършвал товарни дейности. Хората, живеещи в близките къщи, са били евакуирани.

Пожарът е унищожил напълно две сгради от фабриката. Пожарни автомобили с екипите цяла нощ са били на място и са обработвали засегнатите площи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само истински юрист като гeйшeв от пуца за милиционери може да доведе до край такъв заплетен случай.
3
0
 
2
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
20 лв на година.Повсеместният държавен рекет за пожарогасител...Така или иначе никога ,ни един завод не е свършил работа,но всички фирми ,да го имат и да си плащат и този рекет на държавата и хранитутниците!!!Винаги в новините пожарните накрая гасат.
2
0
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Ябълките и крушите много горят ще знаете и правят огромен пожар!Да не си помислите че там са казани за алкохол,ей!
1
1
 
7
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
На цар Киро фабриката за нелегален спирт така ли я прекръсти мафията...Завод за преработка на плодове!?Хаха!Хиляди тонове спирт!Компоти ли правят с тях?