Пипнаха за часове крадец, обрал 91-годишна старица

Той бил криминално проявен, носил прякора "Джуката"
19 ное 2020 10:53,
14
Пипнаха за часове крадец, обрал 91-годишна старица
Снимка: БГНЕС

За броени часове горнооряховски криминалисти задържаха мъж, ограбил 91-годишна старица от железничарския град, съобщи полицията.

Сигнал за случая е подаден във вторник сутринта. Докато се прибирала към дома си възрастната жена била застигната от непознат мъж, който я ударил и съборил на земята. След това нападателят отмъкнал портфейла й, в който имало 495 лв. и побягнал.

Жената е била откарана в Спешна помощ в града и след преглед е била освободена за домашно лечение с охлузвания. От проведените незабавни действия по разследването криминалистите влезли в дирите на извършителя – 52-годишен криминално проявен, многократно осъждан за престъпления от с. Асеново, известен като "Джуката".

В сряда мъжът е задържан от автопатрул на РУ – В. Търново в центъра на областния град. Същия ден е привлечен, като обвиняем и с постановление на Окръжна прокуратура – В. Търново е задържан за 72 часа.

Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Да преди 3 години
Многократно осъждан, и многократно пускан !
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По времето на соца такива ги пращаха в Белене.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОРИСОВСКИ ВРЕМЕНА#################Коментара е просто червена тъпня.
7
6
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СРАМ И РЕЗИЛНАЙ-ДОБРИЯ ТИ ПРИЯТЕЛ ТЕ ПРЕДАВА НА БАНДИТИ ДА ТЕ ПРЕБИЯТ ИЗНАСИЛЯТ И ОБЕРАТ КАТО ТИ ОТКРАДНАТ КОЛЕЛОТО ЗА 5 БОНАБАБА СИ ВЪРВИ ПО УЛИЦАТА ИЗДЕБВАТ Я ИЗОТЗАД УДАР ПО ГЛАВАТА БЪРЗО ИЗНАСИЛВАНЕ И ОБИРБОРИСОВСКИ ВРЕМЕНА
6
0
 
14
 
! Отговори
Anonymus преди 3 години
Тия с многократните престъпления само ги слушаме по новините, че продължават да правят същите неща. За такива по 1 лагер за превъзпитание да ги настаняват след като ги пуснат от затвора.. По 1 терапия като в "Clockwork orange" и ще се оправят нещата.
5
1
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ДА ИЗДЪРПАШ ТОРБАТА ИЛИ ЧАНТАТА ИЛИ НЯКОЯ ВЕРИЖКА ОТ ВРАТА БИХ ГО РАЗБРАЛ!!НО ДА УДАРИШ В ГРЪБ ПО ГЛАВАТА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ЗА ДА Я ОБЕРЕШ ТОВА Е ОПАСЕН СУБЕКТ МНОГО ОПАСЕН
4
1
 
22
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Освен евентуална присъда, пребийте го като куче на площада, поне да помни какво не трябва да прави.
3
0
 
11
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Мда, това е новина - бъродействие от полицаите за обикновени граждани !!!Та...Кога ще го пуснат след поредната "криминална регистрация" ???!!!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са го пипнали щото с доказателствата които са събрали до събота "джуката" отново ще граби.Просто са хванали някакъв глупав ром който цяло село го знае,че е гепач ударили са го няколко пъти оне "не мъ бий бате лисица съм лисица" и са го закарали в районното.Доказателства-самопризнания за които после ще каже."пребиха ме и ми казаха какво да говоря" Ест съдът ще го пусне с такива железни доказателства за вина.И после има "ние ги хващаме а лошият съд ги пуска"
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ц-ц-ц-ц-ц.....Много бързи бе, направо да се Очудиш!