Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

Той отрече всички обвинения на адвоката на съпругата си
24 ное 2020 17:45, Нели Христова
216
Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

За първи път пред медии говори бащата на зверски убитите деца от Сандански. По думите на горският служител Георги Трайков майката на децата, Кристина Дунчева, не е можела да се грижи пълноценно за тях и е изпадала "в състояния". Той отрича всички обвинения по негов адрес.

Още по темата

"Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът й изляха върху мен и семейството ми... Не ме оставиха да погреба и оплача децата си", казва в интервю за "Струма" бащата през сълзи.

Трайков разказва, че съпругата му се променила след раждането на второто им дете: "Тя не можеше да се грижи пълноценно. След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес. Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не й беше угодено. Ходеше си, връщаше се, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях."

Той говорил с  лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи, тъй като осъзнавал състоянието й, но от никъде не дошла помощ.  Майка й и баща й така грубо се месиха в живота ни, че както е видно, съсипаха го. Но и нейния съсипаха. На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях", разказва Трайков. Той твърди, че тогава Кристина е била пребита от баща си.

"Имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми", казва той.

"Като във всяко семейство и при нас имаше скандали", признава Трайков. "И на мен ми беше много трудно да проумея, че Кристина е болна, затова не се грижи за дома и семейството си. Измисляше си всякакви причини за това, че не е свършила едно или друго нещо. Аз исках да спрат тези нейни изблици - днес е при мен, утре при родителите си. Та това не беше полезно за децата. Исках те да не стават част от всичко това, а и не исках да са в средата на баща й, който така жестоко беше набил Кристина и това го знаят в полицията. Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел."

Той заяви, че по-скоро тя е тормозела него и децата. "Мълчал съм, защото не прилича на един мъж да се оплаква от психическия терор, на който бях подложен ежедневно. Изпаднеше ли в нейните състояния, просто ставаше страшно. Но никой не ми повярва, че тя има проблем. Оставиха ме съвсем сам."

"През ум не ми е минавало, че е способна чак на такова зверство. Не мога да го проумея. Защо не се върнах по-рано, защо не разбрах какъв звяр имам в къщата си, децата ми, децата ми погуби, мен уби. Не можете да си представите как боли, как не ми се живее. Как се преживява подобно нещо, кажете", пита Трайков.

"За мен тя е мъртва", категорично заявява той. "Тя е убиецът на децата ми, какво мога да искам, какво мога да кажа. И какъв е този адвокат, който така безогледно лъжеше, плачеше. Каква беше тази гадост за баща ми, че я нападал сексуално, хората са потресени от това безумие. Нищо повече не искам, нищо повече не мога да направя, за мен животът свърши онзи ден."

"Да тежи на съвестта на близките си, на родителите й, които си затваряха очите пред очевидните факти, че дъщеря им не е добре. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо. Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха", казва Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
5
 
10
 
! Отговори
Катя преди 3 години
Страшни глупости дрънка. Май не знае къде се намира. Горкия!
117
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това прасе е за затвора. Дано има справедливост.
116
3
 
4
 
! Отговори
до 123 от "исти преди 3 години
Дали ще си избереш луда жена или скапана кола единствения който носи отговорност за това си ТИ. Никой не ти е виновен ако си купиваш скапана кола и я сменяш на 3 години.Преди да имаш деца с някой трябва да го познаваш.А относно това че си сменяш колите на 3 години , явно не те бива в поддръжката или просто си взимаш ***, надявам се с жените да се справяш по-добре за да не ти се случи като на въпросния господин случката.А аз си карам колата колкото издържи и си я поддържам.
115
1
 
9
 
! Отговори
мина преди 3 години
Моите съболезнования!
114
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и сега какво?как ще живеят тези двамата?изобщо правят ли сметка да живеят?всичко разбирам-да мразиш,да биеш,да насилваш,да полудяваш и т.н. и т.н.но да убиеш собствените си деца...това абсолютно не го разбирам.като си депресиран-ходи и си сложи въжето в гората...но да посягаш на тези невинни създания-не!има стотици начини да се разделиш и да приключиш със съвместния си живот...
113
15
 
22
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Мен, ми, моите, мен... Бaхти нарциса откaчЕн... То, само го виждаш и сигналната лампа светва... Болен ориенталец с пренадуто его и мека мишка...
112
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До истинатаНе знаех, че жена се избира така, както се избира автомобил, но сега, благодарение на Вас, вече знам!На колко време сменяте колата си, ако не е тайна? Моите ги карам по 3-4 години, Вие - колко?
111
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде, хайде, знаем ги ние българските мъже колко са внимателни и какви неповторими кавалери са... Никоя майка няма да убие децата си просто ей така! Кой знае какво са и направили тия добри хора.
110
8
 
3
 
! Отговори
Сега само... преди 3 години
...гледайте каква атака ще проведе женската архиподлост, опитваща се да внуши на лековерните, че съпругата само физически е извършила убийството, което, всъщност, и е наложено от вероломния съпруг...Поредната жалка митутска сапунка!
109
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зашо тоя внушава теории и всички трябва да му вярваме на неговата "честна дума"....Чакам с нетърпение обрат по делото и тоя да заминава да го порят в Белене.
108
16
 
4
 
! Отговори
истината преди 3 години
Това че жена му е откачалка - така е. Но мъжа сам си избира жената и колата, за тези неща няма право да се оплаква.
107
8
 
18
 
! Отговори
незабравка преди 3 години
Този мазник все още не го е споходило същинското възмездие на съдбата. Тогава ще разбере кое кога свършва.
106
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма трагедия! Кой луд кой не луд вече няма никакво значение...
105
4
 
19
 
! Отговори
кучкар преди 3 години
Нагарча от сладост тоя баща. Децата не се гледат като кучета. Има малка, но съществена разлика при отглеждането.
104
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам какво да кажа. Депресията е страшен бич на съвремието, но по-лошо е, че се пренебрегва. "Стегни се" и толкова. Далеч не е толкова просто.Жалко, много жалко... дано са на едно по-добро място сега...
103
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо прекалено праведен се описва тоя горски. Като си такъв праведник, защо не си намери нормална жена и не сключихте официален брак? Без брак живеят някакви комплексари, за които жената не е паргньор, а инструмент и консуматив.
102
4
 
10
 
! Отговори
До 99 преди 3 години
Явно не си случила на мъж уважаема. Ти и мъжът ти явно живеете още в 19 век. Съжелявам. Аз примерно не съм така . Както написа някой по долу. Като си избирате някой нацепен, татуирам и е неотразим в леглото вече сте влюбени и искате този мъж. След 2 години той такова други и ги омайва със същите методи както и вас. Така че като не сте си отваряли очите сега ще мълчите
101
4
 
18
 
! Отговори
Въпроса не е преди 3 години
Кой от кого е бит а кой е убит и от кого. Не може бой истински или измислен да извини и обясни това да заколиш две малки деца. Кръвта, миризмата на смърт, писъците и сълзите, тичането и преследването, молбите за милост и пощада невъзможно е дори да си представиш...а камо ли да го направиш.
100
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знае се, че не бащата, а майката е убила двете им общи деца.Дори всички адвокати на държавата да се съберат да ронят сълзи, това е тъжната истина. Това никой нормален човек не може да предвиди. Тя е изпълнила мисията си, да му отрови живота, ясно е че за нея децата са просто разменна монета.ПП Ако някой я беше насилвал, можеше да наръга него с ножа, не децата.
99
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е на пода майката но дано има цялостно разследване за да бъде намерена истината. Престъплението е изключително тежко за да бъде заменено под чергата!