Полицията иззе 130 литра ракия от къщата на дядо

Алкохолът не е бил с платен акциз
26 ное 2020 21:47, Красимир Ангелов
105
Полицията иззе 130 литра ракия от къщата на дядо
Снимка: БГНЕС

Акцизни стоки без бандерол са иззети от служители на полицейското управление в Горна Оряховица, съобщиха от ОДМВР – Велико Търново.

В сряда при провеждане на специализирана полицейска операция е извършена проверка в жилище в село Драганово, обитавано от 74-годишен мъж. Там са установени и иззети са 128 литра алкохол, без документ за платен акциз. По случая е образувана преписка, уведомени са компетентните служби.

В същия ден техни колеги от Павликени са разкрили кражба на напитки от хранителен магазин в града. Деянието е извършено на 25 ноември. От търговския обект са откраднати 76 енергийни напитки, на стойност 195 лв.

От проведените незабавни действия по разследването е установено, че извършител е 17-годишно момче от същия град. То е възстановило паричната равностойност на откраднатото.

Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯТА МИЛИЦИЯТА ОКОНЧАТЕЛНО ПРЕКЪРШИ ГРЪБНАКА НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И КОРУПЦИЯТА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ...
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ииииииииииии ба си!Полицията се е записала! Заслужила си е бъдещите повишения на заплатата!Бравус! Те така требе!... че се замислих, ами престъпниците, дето убиват възрастни хорица да им вземат последните парици? Те да не работят в полицията, та не ги ловят? Или ако (случайно ги хванат) ги пускат? А ако ги съдят - било под 1 МРЗ и ги пускат... Ба си кошарата сме. Все едно, че ни управляват неграмотни политици!
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що са зели на дядото ракията, която кой знае колко години е събирал, а не вземат дрогата от пласьорите????