Със 100 лева глобиха мъж, пребил медици в Горна Оряховица

Той бил пиян и се нахвърлил върху тях с юмруци и ритници
26 яну 2021 14:31,
33
Със 100 лева глобиха мъж, пребил медици в Горна Оряховица
Снимка: БГНЕС

Сто лева глоба определи районния съд в Горна Оряховица за хулиган, нападнал и нанесъл побой над медици.

Престъплението било извършено на 28 февруари 2020 г. в спешна помощ на общинската болница в железничарския град. На тел. 112 бил получен сигнал за мъж в безпомощно състояние в района на местния кооперативен пазар. Към мястото бил изпратен екип спешни медици, който установил, че мъжът е в безсъзнание и е пиян. Въпреки това той бил натоварен в линейката и откаран в спешното отделение, пише вестник "Монитор".

Там след като се свестил, пияният изведнъж започнал да се държи агресивно, обиждал и ругаел медиците, а след това се нахвърлил върху тях с юмруци и ритници. Наложило се да бъде потърсена помощ от полицията.

След пристигането на униформените, мъжът продължил с провокативното и агресивното си поведение и се наложило употребата на сила, за да бъде качен в патрулката и отведен в районното управление за разпит.

Почти година по-късно, съдът призна нападателят за виновен, но му наложи символична глоба от 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е 100 лв и аз ще му дам да набие някой медик... Защото повечето са за пребиване алчни търговци
7
3
 
9
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
После що нямало лекари ???!!!Ами че аз ако съм на мястото на лекаря, повече спирам да помагам на някои етноси и на пияни !!!Какво търпение имат тия лекари ???А същата ли е таксата за побой над някои държавни люде като премиер, прокурор и др. ???!!!И ако не е същата, защо е тази дискриминация ???!!!
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По закон за човепки права щом живота му е в опасност, трябва да го лекуват и няма значение осигуровката. Лекарите отиват в затвора с политиците и съдиите на ГЕРБ, защото не се спазват законите.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аминако сега медикът намери глобеното лице и по частна линия го смаже от бий, глобата колко ли ще е?Щом е толкова евтино, аз лично смятам да пребия един съсед от долния етаж, който през ден си прави пиянски купони. То направо си е баз пари побоя! Бааси кефа!
4
1
 
14
 
! Отговори
Съдията преди 3 години
ха така, одрусайте го хубаво хулигана че друг път да не напада лекари. Ще запомни за цял живот как са го глобили със 100 лева. Е, вярно че няма от къде да ги взелат тези пари, защото е бездомник и пияница, ама важното е дела да се отчитат. Днес глобен пияница със 100 лева, утре порицан със предупреждение някоя крадла от Столипиново, после някой ци...ганин може да се опитаме да глобим със 50 лева за побой на пенсионер. И хоп - в края на тримесечието ето ти един бонус за добра работа.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистически закони правени от бандити, за бандити.
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами тогава да влизаме в парламента и да ги почваме.Щом само 100 лева е глобата.
1
1
 
22
 
! Отговори
несведущ преди 3 години
За пребиване на министър колко глобяват? А, съдия?