Арест за мъж, ранил горски надзирател в с. Зимница

Причината - натоварена каруца с дърва
9 фев 2021 20:52, Петя Славова
10

Полицията в Стара Загора е задържала 35-годишен мъж, нападнал и ранил горски надзирател край мъглижкото село Зимница. Инцидентът е станал вчера, предава Bulgaria ON AIR.

Трима служители на Горското стопанство в Мъглиж, които са пътували в служебен автомобил, са спрели за проверка каруца, натоварена с дърва, край ромската махала на село Зимница.

В каруцата били 19-годишен младеж и 35-годишен мъж, който разбил стъклото на колата и ранил с тояга в лицето 31-годишен горски надзирател. Разследването на инцидента продължава.

А днес в селото имаше полицейска операция за откриване на незаконно добита дървесина.

"Горският надзирател е бил ударен с тояга в областта на лицето през прозореца в момента, в който се е опитвал да затвори самия прозорец", заяви заместник окръжният прокурор Георги Видев.

"Горският е с контузна рана на лицето със засягане на лява ушна мида", каза гл. инсп. Христо Петров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил съм в Италия в Алпите там има табели пише член еди кой си от 5 до 15 години ако те набарат да сечеш дърва и не може да им избягаш имат хеликоптери
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъглиж е 50на 50 а село Зимница е 100% ромейско население там е ужас ни ток ни вода ни дърва плащат всичко им е бащиния
2
1
 
13
 
! Отговори
1 към 1 преди 3 години
А в Перник полиция никога не идва дори и за убийство - кошмарен град!Абе тия полицаи в ПК що въобще взимат заплати не става ясно?
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз честен горски, познавах само един,но се спомина два месеца след като спря да бракониерства. Може и да има още някой такъв, но вероятността да видиш бяла лястовица кацнала върху еделвайс е по-голяма.