Разпитват свидетели по делото за смъртта на Милен Цветков

Днес ще бъдат изслушани очевидци на тежкия пътен инцидент
26 фев 2021 08:00, Петя Славова
39
Разпитват свидетели по делото за смъртта на Милен Цветков
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С разпит на свидетели продължава делото за смъртта на журналиста Милен Цветков. На днешното заседание се очаква да бъдат изслушани очевидци на тежкия пътен инцидент, при който загина Цветков, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

На първото заседание във вторник показания дадоха годеницата и приятели на подсъдимия Кристиан Николов. Те разказваха за купона, на който са били преди деня на катастрофата. Никой от тях не каза дали е видял Николов да взима наркотици.

По време на разпита си годеницата на Кристиан Николов - Симона Цанкова, която е била в джипа, с който той удари колата на Цветков, каза, че Кристиан е бил първият, който се опитал да му окаже първа помощ. Че за това има и свидетели, твърди и адвокатът на подсъдимия.

На Великден миналата година джипът на Николов помете колата на Милен Цветков, който чакаше на червен светофар. Според разследващите 22-годишният мъж е шофирал с два пъти над разрешената скорост, а в кръвта му са открити три вида наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
29
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Мда...И к'во се получава ?!На оживен столичен булевард става жестока катастрофа пред очите на десетки свидетели и заснето от камери, та всеки е видял за що иде реч ...И след една година делото почти не е започнало, акога ще свърши никой не знае ?!А какво да кажем за престъпленията, които стават на не толково оживени места ??!!Аз ли не съм наред или ми се струва нередно раязследванията и делата да се точат с години ???!!!Ми не е чудно, че много предпочитат саморазправата ...
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остава да изкарат свидетелите които са се опитали да му помогнали, че с неумелите си действия са съучастници в смъртта му.
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Липсва ми Милен Цветков! Виновния да си получи наказанието!
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като гледам как се размотават, то ми се създава предчувствие, че тоя ще го оправдаят като едното нищо. Пак ще се окаже, че няма достатъчно доказателства, а смекчаващо обстоятелство ще бъде, че момчето е младо и перспективно и има още много да допринесе за родината. Защо да гние в затвора такова съкровище?
6
3
 
26
 
! Отговори
Ицо преди 3 години
Ей бог да го прости Милен Цветков, но представяте ли ако тоя *** беше блъснал някой нормален(неизвестен) човек досега да беше излязъл, единственото което все още го задържа е че удари известна личност и се вдигна мн шум, ама като гледам нещата вървят пак към измъкване, д... ба и държават д.. ба и съда, няма да има оправия тука май
5
2
 
19
 
! Отговори
Траян преди 3 години
Адвокат на подсъдимия е най скъпо платеният в България. Адвокат Симеонов е защитник и на Цв. Василев фалирал КТБ.....
4
0
 
29
 
! Отговори
Сержант преди 3 години
Съдебната система е мъртва. Какво има да разследват. Има записи, свидетели, наличие на дрога в кръвта, висока скорост. Какво искат- да си признае ли? Луда работа.
3
2
 
32
 
! Отговори
Basi преди 3 години
Има камери, какво ще ги разпитвате. Блъснал ки го е? Да. Той ли е карал? Да. Дрогиран ли е бил? Да. 30г затвор? Да.
2
0
 
28
 
! Отговори
Видиот преди 3 години
Още ли не са намерили свидетел който да се закълне, че М.Ц. е карал на заден с превишена скорост и е блъснал нищо не подозиращия годеник.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еее поздравления почти 1 година мина за да стигнете до тоя етап. не можехте ли повече да се проточите повече?