Простреляният бизнесмен е щял да има охрана след седмица

11-годишното дете, пътувало в колата е невредимо
Обновена: 7 апр 2021 07:25 | 7 апр 2021 07:20, Петя Славова
190

Продължават оперативно издирвателните действия след показното убийство на околовръстния път в София вчера. Собственикът на автокъща Николай Дракополов беше застрелян в джипа си, докато чакал на светофар. До него на предната седалка на автомобила е имало дете, предава Bulgaria ON AIR..
Още по темата

Във вторник вечерта малко след 20 часа на телефон 112 постъпва сигнал за убийство. Той е подаден от шофьор, спрял на светофара след джипа на жертвата. Показно застрелян е 46 годишният Николай Драгополов. Той е бизнесмен и собственик на автокъща  "Тони-Авто" .

На предната седалка е имало дете на 11 години. То не е пострадало. Детето е на жената, с която Драгополов живее на семейни начела.

На местопрестъплението са открити две гилзи. По непотвърдена информация стрелецът е бил маскиран като клошар, изчакал е автомобила да спре на светофара и след убийството е избягал пеш.

"Разпитват се свидетели по моста ли е слязъл, къде е бил", каза градският прокурор Илиана Кирилова

Бизнесменът е познат на полицията -  има над 20 криминални регистрации за наркотрафик и автокражби.

В информационната системата на МВР има данни за наличие на криминални регистрации", допълни директорът на СДВР - Георги Хаджиев

Познати на убития дойдоха вечерта на мястото на престъплението. По случая е образувано досъдебно производство. На мястото има и камери, които може да са заснели трагедията.

Простреляният бизнесмен е имал конфликт със собственик на друга автокъща и след седмица е щял да има охрана, предава Нова тв.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
1
 
! Отговори
бизнесСтеб преди 3 години
Незнам защо изобщо издирват другия "безнезсмен", тоя с погребалното бюро. Човека още е беден клошар и вероятно не е натрупал достатъчно криминалета че да му спирате бизнеса.Едно време имаше едни "бизнесмени" попадии, сега този е клошар, явно кУ%оната и тях ги е ударила, и при тази немотия и ограничения, скоро може и майка Тереза да изкочи от храстите докато си чакаш. Те затова е виновна кметицата щото не е оправила шиФаниАт трафик.
147
0
 
0
 
! Отговори
бизнесСтеб преди 3 години
Незнам защо изобщо издирват другия "безнезсмен", тоя с погребалното бюро. Човека още е беден клошар и вероятно не е натрупал достатъчно криминалета че да му спирате бизнеса.Едно време имаше едни "бизнесмени" попадии, сега този е клошар, явно кУ%оната и тях ги е ударила, и при тази немотия и ограничения, скоро може и майка Тереза да изкочи от храстите докато си чакаш. Те затова е виновна кметицата щото не е оправила *** трафик.
146
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
Имало едно време едни 300 кила в ст. град.... Иначе това ритулан по самоубийство в следствие на ковид. Интересното е, че чак сега...
145
0
 
9
 
! Отговори
Гешеф 2 преди 3 години
"Бизнесменът е познат на полицията - има над 20 криминални регистрации за наркотрафик и автокражби". Родната полиция има добри познати. Знаят се от съученици може би?
144
0
 
6
 
! Отговори
е спестиха преди 3 години
някой лев от данъците ни. Ама като си помисли човек за кво харчат нашите пари досегашните "политици" и кого пазят, не е чудно какъв е вота, даже много взеха
143
0
 
10
 
! Отговори
С тия регистрации... преди 3 години
Ясно е, че бил слушалка по линия на наркотиците, може не само за България. За да го оставят да си развява коня, пардон, бизнеса. Или е бил с гръб, който си е отишъл... Кой знае? Медиите ще ни кажат.
142
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
С 22 регистрации в полицията,какъв бизнесмен е бил ,той е чист бандит.Каскетов какво е чакал ,че него е прибрал на топло,или такива добре си плащат,за да не влезнат в затвора
141
0
 
7
 
! Отговори
Ами преди 3 години
След информацията за криминалните му регистрации, нещо хич не ми е жал !
140
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щял,ама се забавил.......
139
1
 
8
 
! Отговори
123456 преди 3 години
Споко. Учиндолеца веднага ще гепи убиеца.
138
0
 
18
 
! Отговори
malart преди 3 години
На автокрадец и разпространител на наркотици у на сму викат бизнесмен. Докога? Не хубаво, но сме се отървали от един опасен прстъпник, за който нашия съд явно не е намерил основание да го осъди
137
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Думата бизнесмен трябва да има специално тълкование в българската уикипедия. Това са много умни индивиди с минимум 20-30 криминални прояви, познати до болка на полицията и задължително с няколко човека помощен персонал около себе си. В България такива колкото искаш, еййй... Умна и интелигентна нация сме. Спор няма.
136
0
 
8
 
! Отговори
Сър Стенли преди 3 години
До Анонименкъв тоя бизнесмен?... Мъртъв ей такъв...
135
0
 
11
 
! Отговори
22 преди 3 години
В бг времето тече наобратно... връщаме се в късните 90-00 години.
134
1
 
30
 
! Отговори
питам преди 3 години
След като простреляния е имал 20 криминални регистрации защо е на свобода.Питам на кого се е отчитал.
133
0
 
27
 
! Отговори
минувач преди 3 години
Е, как "автокрадец" и "бизнесмен" ?!? Така ли му викат вече ?Бизнесмен, а с десетки криминални регистрации! Това е сбъркана държава!
132
0
 
27
 
! Отговори
Metal преди 3 години
20 криминални регистрации....МВР регистратура на хотел ли е?
131
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Уличното правосъдие е истинското правосъдие.
130
0
 
8
 
! Отговори
ЧЕРЕПЪ И ВАНКЪТЪ преди 3 години
РАЗДАВАТ ФЕРАРИТА И ПУРИ ПРЕД ПАЛАТАТА НА БГ ПОЩИ...ЧЕРЕПЪ СЕ ВЪЗМУТИЛ- КВОЙ ТУЙ 50ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ- МАНИ- РАЗДАВАЙ ФЕРАРИТА....И НИТО СТИНКА ОТГОРЕ.
129
1
 
46
 
! Отговори
xlcr преди 3 години
До 139Логичният въпрос, който възниква, е : защо с ''над 20 криминални регистрации за наркотрафик и автокражби'' този ''бизнесмен'' не е в затвора, с доживотна присъда, а е на свобода и необезпокоявано си се вози в джип Мерцедес?Това само показва нивото на правосъдната система в БГ.