Възрастен мъж беше пребит и ограбен в нощта на Възкресение

Нападателят е криминално проявен и е задържан
4 май 2021 08:08, Елка Василева
113
Възрастен мъж беше пребит и ограбен в нощта на Възкресение
Снимка: bTV

Навръх Великден беше извършен побой и грабеж на възрастен мъж в берковското село Замфирово. Извършителят на престъплението е криминално проявен, предаде bTV.

Нападателят поваля с един удар 80-годишния Иван Боянов.

"Завлече ме в стаята и ме би с тръба", разказва пострадалият.

След първите удари следва побой с маша и цепеница. Мъжът е вързан за леглото си и изнудван да разкрие къде са парите му. След пет часа изтезания Иван най-накрая признава къде са спестяванията му – общо 1000 лв.

„Рекох му - дай ми поне 50 лв. да мога да си купя до другата пенсия хляб, че няма какво да ям и той хвърли 50 лв.", добавя възрастният мъж.

Извършителят на престъплението е на 31 г. от същото село и е задържан.

Според кмета на селото Рангел Ангелов тежки престъпления, като това се случват рядко.

Разследването по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съдът, прокуратурата и амнести незабавно да го обвинят в нетолерантност и омраза към ци гагните! Ром ът е трябвало 5 часа да бие дядото за да му каже къде му е пенсийката - уморил се е!
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прокуратурата ще го обвинят, но съда срещу който нямаше протести ще го освободи. Либералите ще искат да помагат на престъпника, а жертва кучета ги яли. Идете на протест пак срещу Гешев. Той е виновен ,ааа?
19
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видими резултати от работа, работа, работаБой,бой,бой докато им дойде акъла на избирателите.
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувайте пак за Слави и манговците ще ви играят "Тайсън кючек"Щото след 12г управление на антикомуниста Борисов, манговците бият само по веднъж месечно, след вземане на пенсия.
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видими резултати от работа, работа, работа
16
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето го на РазБойко управлението, за 11 години цигганните ни избиват, а той по цял ден говори за Радев! За 11 години ромите се размножиха двойно, а бойко не взима никакви мерки, като безплатни аборти, безплатни спирали, защото една поставена спирала струва 300 лева, един аборт 500 лева, но отглеждането на едно дете в социален дом до 18 години струва много хиляди! И то пак си остава ром!
15
9
 
10
 
! Отговори
Румен Владимиров преди 2 години
Гласувайте пак за Слави и манговците ще ви играят "Тайсън кючек" на лягане и на ставане!
14
6
 
29
 
! Отговори
Абе преди 2 години
нали уж другарят Гешев пребори битовата престъпност по-селата, или и той,като патрона си се е скрил от страх под кревата,забравихме му суратя,че наближава денят за разплата?!?
13
1
 
37
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
Колко пъти да казвам,че "интеграция" на този етнос е невъзможен.Не го ли проумяхте?Но и ние имаме вина.Вместо майки и съпруги,създаваме уродливи стари моми,които не искат да чуят за семейство и деца.И само бръщолевят:"Мъжете са мухльовци,за нищо не стават,стоят да майка си,и са страхливи".Е,какво става от старите моми--ювендии,които не подбират-турци,араби,-егри,-игани.Ето това е нашата гразна действителност.
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видими резултати
11
5
 
26
 
! Отговори
Kadi Seyfullah преди 2 години
Навремето като тръгнахте с калашниците да ни сменяте имената го казах. От нас лошо няма да видите, но циггaнитe ще ви видят сметката след време. В много общини от северозапада българите се изнасят, за да не научат децата им ромски, вместо български в училище. След корона, ако забягналите по Германия се завърнал тук ще стане Индия.
10
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната на радев е факт!!!
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като знам, че и аз така ще свърша пребит в собствения ми дом от циггинии се чудя дали да не се ваксинирам с АстраЗенека пък каквото дойде!
8
1
 
34
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Нападателят на горкия български пенсионер е...известен на органите;проявен,с много...висящи,на...свобода и прай квот си иска.Няма...места по затворите,или няма кой да го...осъди.Това е задачата с две...неизвестни които държавата с най...много политици и полиция и най...много прокурори и съдии на глава от населението не мой да реши.Ами да ги увеличим още бройките,че и да им увеличим и заплатите,че са...малки.
7
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според кмета на селото Рангел Ангелов добавам от ГЕРП ...Всичко е ясно - избирайте ГЕРП!Да живее Баце, пардон Бойко Методиев Борисоф!
6
1
 
17
 
! Отговори
SMUT Inc преди 2 години
Не разбрахме най-важното: парите върнати ли са, ако има разлики кога ще му продадат органите за да бъде компенсирана разликата, ако няма кога ще бъде смлят в шредер за храна на сомовете в Дунав. Кога всичкото това?
5
2
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
След Петрохан да, страшно е. Не приэнават 1 000 лелева в посока Софея, там направо си стрелят децата!!
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След петрохан е страшно !!!!!!!!!!!!
3
4
 
18
 
! Отговори
антиджендар преди 2 години
До 3 АнонименТочно обратното е другарю герберскиГендар. Тези са от избирателите на гербероседерастията
2
0
 
26
 
! Отговори
Тео преди 2 години
Сега побойника навън в една кошара, три дена само на вода, после да му дадат да яде и да го пращат за 1 година да прави обществено полезен труд - я дърва на хората да цепи, я да копае нещо там ... не изпълни ли нормата - няма храна този ден. И, и да не забравят, на края на годината да му хвърлят 50 лева коледни! Гнусна твар!