Полицията разби наркооранжерия край Варна

Намерени са и 43 кг обрани и приготвени за сушене растения
13 май 2021 23:15, Анисия Иванова
38
Полицията разби наркооранжерия край Варна
Снимка: БГНЕС

В рамките на специализирана операция при претърсване на имот край Варна са разкрити две помещения, пригодени за отглеждане на растения от рода на конопа, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Имотът е стопанисван от 60-годишен мъж.

Помещенията са били оборудвани със специална техника, намерени са и 43 килограма обрани и приготвени за сушене растения.

По случая е образувано досъдебно производство. На мъжа е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" от 2000 лева, допълниха от Апелативната прокуратура във Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: МВРканабисВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Ванката преди 2 години
Спрял да си плаща на полицията и веднага го изловили!
8
1
 
2
 
! Отговори
Ванката преди 2 години
Спрял да си плаща на полицията и веднага го изловили!
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какви рогозки е имало едно време от коноп..., сега са от найлон.
6
10
 
8
 
! Отговори
Пристрастява преди 2 години
Лошото на марихуаната е че повечето истински наркомани са почнали първо от нея и това е факт. Аз примерно дишам лепило във торбичка
5
11
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Тревата е лекарство,но само за индианските племена които имат традиция и знаят кога и как да я използват ,не всеки ден ,а в точно определен момент и ден и само от обучен шаман под контрол!А за другите " племена" от цивилизацията ползващи я безразборно е абсолютно неприемливо.Има болкоуспокояващ ефект,не означава ,че лекува рак,а помага при болките е краен стадий..Което може да се постигне и др.болкоуспокояващи.Достатъчно хора се увредиха ,стига тези лични нужди,засяга се психиката и нерв. с-***
4
3
 
8
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
В Испания всеки има право да си гледа утях до 4 растения за лична употреба. Пушиш си, вариш си манагуа, правиш си масло и най-важното - нямаш рак!!!
3
3
 
14
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Тревата е лекарство, неграмотни и неуки!
2
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сами така,докато полицията си гледа работата читаво ,да ги мачка тия тарикати които с отрови и зависимости печелят от наивните ,че тревата е безобидна.Не ,не е!Има случаи на психоза, а и тревата е само загрявка да преминат към по силни " радости" за 5 мин и провалени животи на млади хора.Колко катастрофи от надрусани с какво ли не се случват,не трябва да се толерира!
1
2
 
10
 
! Отговори
Ligalize it преди 2 години
мутри!!!