Меле в Разлог: Бой, шамари, обърнати маси в заведение

Поводът за агресията им е шамар ударен на дете от ромската махала
14 май 2021 12:40, Петя Славова
202
Меле в Разлог: Бой, шамари, обърнати маси в заведение
Снимка: БГНЕС

Масов бой изправи на нокти посетители в заведение до административната сграда на община Разлог в четвъртък вечерта.

Над 20 роми нахълтаха в бар ДНА и започнаха да обръщат маси, налитайки на клиенти и персонал. Поводът за агресията им е шамар ударен на дете от ромската махала, съобщава "Струма".

Около 22 часа малко момче обикаляло фризера със сладолед, мислейки, че ще краде сладолед посетител станал и го изгонил. Момчето започнало да псува и клиентът му ударил шамар, разказаха свидетели.

Минути след това цяла тумба роми, водени от бащата и чичото на детето нахълтали в бара и се заформил масов бой.

Наскачали клиенти, жени и мъже, които не успявали да се справят с развилнелите се роми от известен в Разлог клан Симеонови.

Полицаи пристигнали на мястото и въдворили ред. Един от участниците е арестуван незабавно, а останалите се издирват.

Според запознати на мястото е бил като клиент на заведението и доскорошният депутат от Разлог Иван Димитров от "Демократична България". Димитров бе народен представител в 45-ото НС. Той влезе в Народно събрание на мястото на водача на листата на Демократична България в Пиринско - генерал Атанас Атанасов.

Пострадал е и син на местна адвокатка.

"Сигналът в РУ е подаден към 04.00 часа от паник бутон от фирмата охранител на обекта. Незабавно на място е изпратен полицейски автопатрул. При отиване в заведението полицаите са заварили група биещи се младежи.

Полицаите са извикали екип от Спешния център да окажат помощ на пострадалия 41-годишен мъж.

Служителите на реда са задържали на местопроизшествието трима от нападателите, на възраст между 24 и 26 години от Разлог, които са доведени в РУ. Останалите двама побойници се издирват.

По случая в РПУ е образувано полицейско дознание“, съобщиха от полицията в Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още по темата: РазлогбойРПУ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
14
 
! Отговори
До Диана преди 2 години
Не си права,повече от 10години след описаното,всичко беше нормално,но откакто почнаха да им трябват за изборите всичко се промени.Доколкото знам в България има 13 правозащитни организации защитаващи правата на *** и нито една такава за българите.Редът означава и респект,а като видиш разплутите полицаи,които пазят *** зулуми трябва да ти е ясно накъде отиват нещата.Веднъж в автобуса едно *** открадна портфейла на една жена и тя се усети то се скри под седалките и те го покриха.
22
1
 
21
 
! Отговори
Критична маса преди 2 години
Има един "ефект на ластика". Той се разпъва до точно определен момент и после се къса. Колкото и да го отпускаш след това, той си остава скъсан. От години съществуват едни полунелегални паравоенни организации. На тайни места си провеждат тренировки и обучения. Нали се сещате, че добре организирани и обучени 12 човека /един взвод/ могат за по малко от час да разпердушинят всяка "етнос" махала. Та етносите, дайте по кротко, че да не се скъса ластика.
21
0
 
1
 
! Отговори
Фин преди 2 години
Най гадното е, че това не се е случило в Габрово. 50% от новините през следващата седмица щяха да бъдат оттам.
20
8
 
7
 
! Отговори
За 22 преди 2 години
Задавам въпрос-по времето на бай Тошо щеше ли да смееш да протестираш?По времето на бай Тошо щеше ли да смееш да говориш против властта?По времето на бай Тошо Сега щеше да превиваш гръб на нивата и нямаше да смееш да се обадиш.Щото иначе в тухларната. Затворническата тухларна
19
4
 
31
 
! Отговори
Факт преди 2 години
На изминалите парламентарни избори ГЕРБ е първенец по вотв големите ромски махали на България, показа справка на "Сега" впротоколите на секционните избирателни комисии. Малко по-назад в резултата е ДПС
18
8
 
5
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Селска работа.... Нищо ново.
17
3
 
20
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Електората на ГЕРБ - те не са чалгари, а добри, възпитани и ерудирани хора.
16
0
 
5
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Няма да влизам или да се регистрирам, но сигнализирам за коментар 14 на Студио Ъ.
15
1
 
20
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Електоратяяяя!Галеният от всички електорат!По зле ще става,по хубаво -Не!
14
1
 
27
 
! Отговори
кога ще ги стигнем преди 2 години
Брех, какъв ли ще е този непобедим клан?!
13
2
 
36
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Това скоро ще е ежедневие, щото сиг.. пардон ромите ги научиха да смятат, че имат само права над всичко и всички !!!
12
24
 
5
 
! Отговори
Студио Ъ преди 2 години
Да ви бият, българи - фшисти!Отдавна съм загубил всякакъв патриотизъм към това прокажено племе, ако и да съм българин.Търсили - намерили!
11
1
 
22
 
! Отговори
Съвет преди 2 години
Когато им помагате или назначавате на работа си помислете пак. Утре може и вие да пострадате или близки до вас хора. Помислете хубаво.
10
6
 
18
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До българинКакто виждаш, нищо не сте променили! С насилие хубост не става..Иначе ромите са известни крадци и мошеници в цял свят, но там има закони, които се спазват, а не лигльовци, които се правят на много важни и заобикалят законите..Докато няма ред в държавата, няма да има ред и в страната..Иначе, не е хубаво да се бие дете като псувало - какво научи сега това ци.г.ане от случилото се - че те са силни и може да си правят каквото си поискат...Утре не само ще те изпсува, ами и нож ще ти забие
9
1
 
31
 
! Отговори
Гаро преди 2 години
"Недосегаемите" вилнеят къде ли не. Те са лесни за укротяване - по трудно е да се справим с тия които ги насъскват и защитават.... справим ли се с българомразци -либерал демократи!? - Спасихме си България!!!
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работата отдавна е изтървана и с конспирация по нея
7
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРОБЛЕМЪТ С РОМИТЕ ЩЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА...ТОВА Е НАСЕЛЕНИЕ,КОЕТО Е ВЕЧЕ ПОЧТИ 1 МЛН. И ПОЛОВИНА ДОРИ МОЖЕ БИ 2 МЛН.НО ЕДНО НЕ Е ЯСНО-ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА СТАТИСТИКА КРИЕ ИСТИНСКИЯ БРОЙ НА РОМИТЕ...ТОВА СА ХОРА,КОИТО НИЩО НЕ ПЛАЩАТ НА ДЪРЖАВАТА КАТО ДАНЪЦИ И ИМАТ 0 ЛЕВА ПРИНОС КЪМ ХАЗНАТА,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМ ДЯЛ В РАЗХОДВАНЕТО НА ТЕЗИ СРЕДСТВА.ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО НЯМА ПАРИ...
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
някой може ли да обобщи в една статия немците как се справят с интеграцията им?
5
2
 
48
 
! Отговори
българин преди 2 години
Когато бях в казармата във Вътрешни войски и вечер влизахме в кв. "Столипиново" ц.и.г..аните започваха да реват и да се молят. Ама било комунизъм. Докато не се върне това положение и имаме безброй партии-псевдопатриоти ще има много разплакани български майки.
4
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво прави малко ромче в 10 часа вечерта навън?! Излязло е да краде и правилно са го изгонили. И шамара е напълно заслужен, след като е псувало!