32-годишен потрошил полицейското управление в Павликени

Мъжът избягъл, по-късно е задържан
26 май 2021 22:33, Анисия Иванова
55
32-годишен потрошил полицейското управление в Павликени
Снимка: МВР

32-годишен мъж е задържан в полицията в Павликени за унищожено имущество на районното управление, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Снощи в 22:30 ч. в полицейското управление се явила 27-годишна жена от София, за да подаде сигнал за възникнал конфликт между нея и приятеля й.

В същото време мъжът влиза в сградата и с камък чупи стъкло на входната врата. След като излиза, използвайки дърво, чупи мухарник и стъкла на прозорец на оперативната дежурна част. Извършителят бяга в неизвестна посока. По-късно е установен и задържан. Образувано е досъдебно производство за престъпление по НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: полицияМВРПавликени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Sk преди 2 години
Ако ги биеха и плащаха щетите с принудителен труд ще се укротят, ама те са абсолютно разграбени. Чупят ни домовете, а полицаите се подиграват с нас, че ние ги лъжем!! Искат да ни покажат какво е без бащицата им с джипката .
32
2
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Аз мисля, че има един свален политик, който обикаля с джипката все още и насъсква ромите срещу българите, които искат да го извадят от управлението. Сигурно им казва, да извършват кражби, да чупят, да разрушават направеното от българите, защото за тях няма да има наказание. Този провален политик крадец също е ненаказан !!!
31
1
 
2
 
! Отговори
факт преди 2 години
Само колко бой ще изяде сега и ще плати щетите.
30
2
 
2
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Какво се чудите бе!/Нощно време не можеш да видиш полицай за х.й!Крият се да спят и да работят часпром!Дежурният е бил в управлението,събудили са го и докато разбере къде се намира е станл панаира!Нямате си на представа какво е по-малките рпу-та и участъци
29
2
 
2
 
! Отговори
Азът преди 2 години
Да му праснат една двойна доза фризер и,по-живо ,и здраво!
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
целият сервиз
27
3
 
3
 
! Отговори
Мяу преди 2 години
И ние си мислим, че щази ни пази.
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре е направил, браво!
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бяха пуснали видео запис.Така съобще звучи като на филм.Значи цяло отделение ще оставят един мъж да троши на ред. Не виждам смисъл в това
24
2
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Всички институции са отражение на състоянието на държавата.Не остана бит полицай и потрошени полицейски управления.Това е действителността.За жалост.
23
2
 
7
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Какво нарави Путин за да опази Руснаците? Изгони чуждите служби "защитници на правата" и Русия утихна от гаднярчета. В България трябва да изчезне Хелзинските защитници. Махнат ли ги, нещата ще се оправят. Допълнително Закон: Който не внася данъци, не се допуска до избори, плаща пълна такса за медицински услуги и редица други ограничения.
22
3
 
14
 
! Отговори
Бръмбарник преди 2 години
Мухарник?!
21
3
 
6
 
! Отговори
диди преди 2 години
Много нагли станаха тия полицаи ! Два пъти ме глобяват в Трявна и обясненията им глупави и прости! Проклел съм ги 9 степен да ги удари тия планинци.
20
3
 
14
 
! Отговори
В МВР с конкурс преди 2 години
за балерини ли ги назначават вече?
19
1
 
5
 
! Отговори
Бекингем преди 2 години
Срам.
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големи възторзи от действията на един г л y п a к!
17
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро ще има и изнасилени шефове на РПУ в кабинетите си от вилнеещи из управленията хулигани. Еегати полицията!
16
2
 
2
 
! Отговори
До 18 преди 2 години
Не ти е пълна информацията.
15
4
 
25
 
! Отговори
Тъкмо преди 2 години
Баси, в Америка само да посегнеш по рязко към джоба когато те е спрял полицай и 50/50 е дали ще оживееш. Да тръгне някой да троши имущество, или да къса пагони...правят го на решето. Малко е брутално, но иначе няма оправия с многото етноси от къде ли не.
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тези сегашни наши полицай не мога да разбера,как пък не влязоха в некое полицейско управление в САЩ или Русия и там да трошат да видят тогава кон боб яде ли ..