Задържаха двама гърци с килограм хероин на "Кулата"

Опитали да влязат в южната ни съседка с лекотоварен автомобил
26 юни 2021 17:30, Анисия Иванова
6
Задържаха двама гърци с килограм хероин на "Кулата"
Снимка: БГНЕС

Специализираната полицейска операция е осъществена тази сутрин от служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в ОДМВР-Благоевград със съдействието на полицаи от ГПУ-Петрич.

Към 05:40 часа на ГКПП - Кулата в посока Гърция те предприели проверка на лекотоварен автомобил „Ивеко“, управляван от 56-годишен гръцки гражданин, в който пътувал и негов 60-годишен сънародник, съобщиха от полицията.

В хода на инспекцията в колата са открити два пакета с кафяво прахообразно вещество, реагиращо положително на хероин с общо тегло около 1 килограм.

Двамата чужди граждани са задържани в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, разследването продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Алтер преди 2 години
Да им го дадат да го изядат
4
0
 
2
 
! Отговори
PM преди 2 години
То пък един дето го бяха хванали със 8 кила на границата , караше дълго време личният автомобил на една общинска съветничка от партия Възраждане Стара Загора !!
3
0
 
0
 
! Отговори
No Coment преди 2 години
Стига с рия изтъркани ченгесарски ДС контри вече. Днес всички знаем за какво е използва това ,,едно кило хероин''.То е само за отвличане на полицията и се инсценира акция,докато камионът със стоката минава спокойно около тях докато са на път да ги приберат на топло наивниците които са се вързали на евтиния и изтъркан номер.
2
0
 
2
 
! Отговори
Зевзек преди 2 години
Маслини, зехтин, хероин, какво друго да дойде от Гърция...... тук таме по някой бежанец.
1
0
 
7
 
! Отговори
Инженер Футур преди 2 години
От снимката реших, че промоция на кашкавал има в лидъла