Намериха шестима нелегални мигранти в тайник на микробус

Всичките са без документи, твърдят, че са иракчани
14 юли 2021 16:31,
9

Снимка: Гранична полиция

Шестима нелегални мигранти са открити в тайник на микробус. Той е влязъл в страната вчера около 22 часа през „Капитан Андреево“. Дежурният граничен полицай извършил проверка и открил изкуствено сложена преграда в средата на багажното отделение.

На пода между седалките в микробуса, под мокет и гумена настилка, той открил капак на тайник, а в тайника – шестима мъже, чужди граждани. Те били без документи и заявили, че са от Ирак, съобщиха от МВР.

Още по темата
Чужденците са задържани заедно с водача на микробуса – 50-годишен турски гражданин.

Образувани са бързи производства срещу шофьора за каналджийство и срещу нелегалните мигранти за незаконно влизане в страната. За случая е информирана прокуратурата в Хасково.  Работата  продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
.. преди 2 години
заминава си европата бавно но сигурно. всички искат в европа за да я направят като там откъдето идват и никой не казва не става
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега си ги върнете по родните държави, на другите техни изнасилвачи на непълнолетна само 4 години им дадоха, ако не бе тъжно ще ше да е смешно
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
според бойко борисов мигрантският поток към българия от турция е 0...според жителите обаче на малко търново той е 100 човека на денонощие минимум!
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТОЧНО ТАКА...ВСЕ ПОВЕЧЕ СОФИЯНЦИ В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА ИМАТ ВЕЧЕ ЗА СЪСЕДИ МИГРАНТИ ОТ НИГЕРИЯ,ИРАК,ИРАН,СИРИЯ,АФГАНИСТАН И БАНГЛАДЕШ!
2
0
 
6
 
! Отговори
Kroatan преди 2 години
Разселват клонингите!
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗАСЕЛВАНЕТО С АЗИАТЦИ И АФРИКАНЦИ НА ОПРАЗНЕНА БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ ПО ПЛАН!