Загиналият Антон Петров - Хамстера с дълго досие, кой е той?

Свързван е с делата "Наглите", "Октопод", както и с трафик на хора
183

Антон Петров-Хамстера загина при инцидент в Рила снощи, след като джипът му се е обърнал по време на офроуд каране и е паднал в пропаст.

Кой е Хамстера?

Антон Петров е знакова фигура в криминалния свят през последните няколко години. Собственик е на няколко фирми. Той беше сред задържаните от групата за отвличания "Наглите", като беше спряган като един от лидерите ѝ, но така и не бе предаден на съд за похищенията. Сочен е за приближен на бившия съветник на ДАНС Алексей Петров. Беше и сред подсъдимите по делото "Октопод", но преди две седмици беше оневинен, разказва Bulgaria ON AIR.

Всичко започна на 10 февруари 2010 г., когато МВР и прокуратурата обявиха, че е в ход акция "Октопод" и зрелищно арестуваха Алексей Петров, Антон Петров, Марчело Джотолов и други.

Още по темата
Те бяха обвинени като банда за рекет и изнудвания. Делото първо се гледаше в Софийския градски съд, но съдия Румяна Ченалова, която го водеше, беше уволнена. Затова процесът започна наново в Спецсъда.

Междувременно Антон Петров беше задържан през 2012 г. и като член на банда, предлагала елитни манекенки като проститутки. Името му се свързва и с групата за мокри поръчки "Килърите 2". Сред ръководителите ѝ е и неговият бодигард по това време Мартин Антов. В последните години Антон Петров е собственик на няколко фирми. Известен е в родния си град Рила, където има голяма къща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още по темата: Антон Петров - Хамстера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари