Труп на рибар открит в Царево, разследват убийство

Основната версия: Ударен от скутер, чийто водач избягал
12 авг 2021 11:33, Елка Василева
9
Труп на рибар открит в Царево, разследват убийство
Снимка: архив, БГНЕС

Полицията разследва смъртта на 74-годишен рибар от Царево. Той е открит мъртъв на централния плаж в морския град. Трупът е бил с дълбоки порезни рани по главата и тялото.

Основната версия, по която работят разследващите, е, че рибарят е ударен от скутер, чийто водач е избягал от местопрестъплението, предаде БНТ.

Версията на полицаите е, че водачът на плавателния съд вероятно не е видял плуващия мъж, блъскайки го с висока скорост.

Полицията проверява няколко плавателни съда, които са били отдавани под наем на туристи за разходка в морето през последните дни.

Проблем в разследването се оказва липсата на видеонаблюдение в близост до мястото на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство за убийство.

Все още обаче извършителят не е установен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: рибартялоЦаревоскутер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
аз преди 2 години
В Царево се спряга името на собственика на лодката, предполагаме и кой е управлявал, или поне кръга от потенциални заподозрени не е голям. Ако този случай се потули, да знаете, че много пари са играли там... Дано има възмездие все пак.
7
1
 
2
 
! Отговори
1111 преди 2 години
До Грую 6 - На последните катера "не можел да гони всеки джет в морето".. Тия как го измислиха това оправдание ,кой ги кара да ги гонят в морето ,да ги изчакат на брега и да ги глобят .Но така ще е ,като няма контрол и наказания .
6
1
 
7
 
! Отговори
Грую преди 2 години
Миналата седмица имаше едни т@, които караха джетове в/у главите на хората, че дори им се караха защо им пречат. Едното приличаше на малолетно ***. От 112 ни препратиха на морска администрация, а от там - гранична полиция. На последните катера "не можел да гони всеки джет в морето"...мила родна картинка.
5
1
 
1
 
! Отговори
kirasirrav преди 2 години
(виж 1 ). А аз се прибрах от Царево миналия петък. Добре че не ходихме на този Централен плаж да ни отвее някой с моторница.
4
3
 
1
 
! Отговори
ПРЕБРОЯВАНЕ 2021 преди 2 години
-1 брой.Мъртвото вълнение е виновно!
3
3
 
12
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Милиционерите от Мичурин пак прикриват убийство!Множество рани по главата и тялото!!!! Абе тоя като кара с 30-40км/ч ще мине през теб за секунда - няма как да направи множество рани.
2
1
 
9
 
! Отговори
При толкова много преди 2 години
биячи по морето безнаказани-видим резултат!
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво става по това море, чак се чудя как се върнах жив преди два дни?