Митничари задържаха менте стоки на Дунав мост - Русе

Артикулите са открити в автобус, пътуващ за Румъния
Обновена: 9 сеп 2021 15:26 | 9 сеп 2021 15:26, Анисия Иванова
8
Митничари задържаха менте стоки на Дунав мост - Русе
Снимка: Агенция "Митници"

Митничари от Териториална дирекция Митница Русе задържаха 2127 текстилни изделия, чанти и обувки с обозначения на световноизвестни марки.

Артикулите са открити при митническа проверка на автобус в района на ГКПП Дунав мост - Русе, съобщиха от Агенция "Митници".

Превозното средство с чужда регистрация пристигнало на 5 септември сутринта на изходящо трасе на път от Турция към Румъния и е отклонено за щателна проверка. Митническите служители откриват в багаж, придружаван от шофьора, 594 кутии с 1782 мъжки боксерки с лого на защитени марки като Hugo Boss, Emporio Armani,Tommy Hilfiger и Calvin Klein.

В друг багаж на пътник от автобуса - румънски гражданин, са открити 215 чифта спортни обувки и 130 дамски чанти с обозначения на световни марки, сред които Nike, Gucci, Chanel, Dior.

Срещу шофьора и пътника са съставени актове за установените административни нарушения. Стоките са задържани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ментетаМитнициавтобус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Lina преди 2 години
И сега??? как ще оцелеят без пластмасовите чантета LV , CK , adibas и други актуалности ? Мислех си , че само *** ги разнасят тия фалшита, но не. Всъщност има доста сайтиве за " неразличим от оригинала , със сертификат л т.н Не съм се интересувала. Но едни цин.ги направиха по няколко сватби за хиляди, благодарение на тези " оригинали" .В чужбина доста смелост се изисква , за да се разнася фейк LV , и срама ще е най - малкото, което се заплаща...
6
0
 
4
 
! Отговори
то преди 2 години
То цялата държава ни е менте
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е пуснал автобуса на българо-турската граница?
4
1
 
7
 
! Отговори
bkabxkbaviashvlueor преди 2 години
Всички бг сайтове, които набиват на очи, че продават оригинални стоки, вероятно продават ментета. Тези, които продават оригинална стока няма нужда да го набиват на очи, то си личи.
3
3
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 2 години
От кое правят пачки, бре? От дрънкулки ментета от Китай и Турция ли? Падам...
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората пачки правят не чакат на една гола заплатка. Е има и рискове но без риск няма печалба. Този път са ги хванали ама предишните пъти са минали. Следващият път ще избият загубата. А ние тарикатите чакаме на Мутрите да ни плащат заплати като за Бог да прости. А пенсиите са като за ум.рели. Иначе сме Тарикати. С га..зо си яйца трошим.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо митниците ни пазят интересите на известни марки на частни производители безплатно. Защо притежателите на марки, не плащат на българската държава, за да пази продуктите им.