Задържаните за оранжерията в "Кремиковци" остават в ареста

Извършени са обиски, разпитани са свидетели
15 сеп 2021 19:45, Петя Славова
11
Задържаните за оранжерията в "Кремиковци" остават в ареста
Снимка: МВР

Софийският градски съд остави в ареста двамата задържани за оранжерията с марихуана в "Кремиковци". Арестуваните са баща и син, установеният коноп с тегло от 1366,75 грама, предава Bulgaria ON AIR.

Изяснено е, че двамата стопанисвали двете халета и пребивавали в намиращите се наоколо фургони. Второто хале било изградено от тях, като те плащали разходите за електричество.

Извършени са обиски, претърсване и изземване. Разпитани са свидетели.

Двамата обвиняеми имат криминалистични регистрации за различни престъпления. Съдът прецени, че ако освободи мъжете от ареста, има риск да извършат други престъпления и да се укрият.

Бащата и синът могат да обжалват мярката си пред въззивната инстанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Само с глупости се занимават тез куки!
8
0
 
3
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Моля ви помогнете ми да си оправя живота и да имам приятелка ! Може ли ?
7
0
 
1
 
! Отговори
кремикстоун преди 2 години
дамбовците въобще не знаят за оранжерията , а за задържаните даже не са и чували , камо ли да ги познават :)
6
0
 
1
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
До 4 - Знам казвам същото като теб. Затова разказвам с подробности. 1 кило са 3 растения. Истината е че в Ботунец и Кремиковци има стотици растения и се гледат повтарям от делта гард, за които целият народ е чувал от разследването за осемте джуджета. Тези неща от долните коментари ги пиша за да може да се раздухва и да може дъртите да равберат, че докато този закон съществува те подаряват децата си в ръцете на политиците мутри.
5
1
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
На мене лично ми е през шнура за тоя бурен. Имаш пазар - купува се. Пак повтарям МАКЕДОНЦИТЕ легализират тревата и ще правят пачки от нея. А ние тука си играем на стражари апаши. Стражарите с шкембета, апашите у фейсбук. Всеки се знае и СЪВСЕМ случайно на един скапан склад намерили цяло кило?!? Демек един стрък? И ни пробутват това нещо да вярваме, че някой е наел помещение да гледа един скапан бурен в него? Като арт инсталация. Празна зала и едно цвете... Бе, що не си.. лъжливи сини пагончета!
4
0
 
1
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Мен лично са пробвали да ме вербуват няколко пъти. Главно за да продавам ефедрин омешан с лидокаин върху мексиканска паста и наречен кокаин. Искаха да продавам в клуб Планета където и куките и делта гард ми се явяваха персонална охрана. Разбира се отказах. Работя нормални работи от 15г и не харесвам мутрите. Преди 10 години ме биха от София Запад, защото с 4 приятели свалихме цената в цяла София за 50г от 15 на 11 и не успяха да я вдигнат никога повече.
3
2
 
2
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
В района на Кремиковци особено в Ботунец има много фалшиви сервизи за коли. Под тях хора на Делта Гард си гледат трева. Знам го от години. Продават из цяла София под егидата на РПУ-тата. Дилърите са им ушета и винаги знаят кога ще им правят тараши. Някои дори работят като цивилни куки и доставят по домовете с Астри завърващи с регистрация МН. Маджо и Каратиста са им официалните шефове както и приятели на Бойко. Криминализацията започна 2004 когато Бойко бе шеф на МВР.
2
1
 
5
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
До 2 - знаеш, че източват пари. Виж, че дъртите още мислят, че пушещите са престъпниците. Всички млади искат тревата да е легална. Едни от наркомания, други има бизнес идеи и т.н. Родените след 90та нямат полза от забраната. Всеки един от нас губи заради разни Маджовци. Искам да си гледам трева в нас и да си нямам взимане даване с разни куки и разни безработни дилърчета. Който иска да си върти бизнес да го прави по честен път и са си плаща данъците.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Република Македония следващата година легализира марихуаната. Шах и Мат, политици! По-*** сте и от маке-прото-мегаломанската идиотия. Как във ХАЛЕ са намерили кило и нещо трева? ХАЛЕ. Не килер, не баня. ХАЛЕ! Имаш скапано ХАЛЕ и си светкаш като от космоса да те видят за 3 бурена ли? Бе вие за *** ли ни мислите?