Съдът изслушва Кристиан Николов за смъртта на Милен Цветков

Обвиняемият бе освободен под домашен арест и контролиран с гривна
29 сеп 2021 09:39, Петя Славова
43
Съдът изслушва Кристиан Николов за смъртта на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Днес продължава да се гледа делото срещу Кристиан Николов за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, предаде БГНЕС.

На днешното заседание в Съдебната палата срещу Николов, който бе освободен под домашен арест и контролиран с електронна кривна, ще има изслушване на експертизи.

Още по темата


 Кристиан Николов е подсъдим за тежката катастрофа, в която загина Цветков на връх Великден миналата година. Приетата химическа експертиза доказа, че 23-годишният Николов е ударил автомобила на телевизионния водещ под въздействието на 3 вида наркотици.

Освен това джипът на младия мъж удари чакащата на червен светофар кола на Цветков с изключително висока скорост - 99 км/ч в градски условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
10
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Милен не е просто загинал; беше убит от тоя наркоман!!!
33
2
 
8
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Наше момче - герберче ще мине сьс условна , жалко за - Милен и семеиството му
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няколко доживотни, без право на замяна или помилване в строг тъмничен затвор.
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма и никога не може да има прошка за такъв. За това, което извърши заслужава да бъде погребан жив. Иначе няма оправия с пияните кeлeши.
30
2
 
5
 
! Отговори
Ларавел преди 2 години
Обвинението в умишлено причиняване на ПТП е безумно. Прокуратурата ще го загуби на 100%. Още в самото начало трябваше да го обвинят в причиняване на смърт по непредпазливост и с отежняващите вината обстоятелства щеше да е взел 5-7 години затвор вече.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този защо още не е осъден? Чакаме да избяга ли? Майка му все още ли не е платила на който трябва?
28
1
 
5
 
! Отговори
Електроинженер преди 2 години
Електронната кривна е приспособление което се слага на глезена на лице който е кривнал закона по един или друг начин......носи я докато на съдията му писне и накрая си подаде оставката, като преди това го оневинява престъпника поради липса на доказателства.
27
0
 
21
 
! Отговори
аз преди 2 години
Колко изслушвания още? Какво не е ясно? 3 вида наркотици и 100 км/ч в града......... какво повече има да се слуша? Експертите какво повече могат да кажат?
26
0
 
12
 
! Отговори
БГ Съд преди 2 години
Чакаме експертизата с кой крак е стъпил на земята обвиняемия, като е станал сутринта от леглото.
25
1
 
12
 
! Отговори
По този случай преди 2 години
на цяла България всичко и е ясно, само на българския съд нещо не е достатъчно за да издаде присъда.Стига сте хабили парите на данъкоплатците за експертизи, изслушвания и други безмислени в този случай дейности!!!
24
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуснете момчето, България има нужда от млади хора.Всички грешим - кой не се е "натупвал" с тежки наркотици и карал с 160 км/ч в София с "жипката" от мама.Няма такъв.
23
1
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Протестирам!!! Тази съдебна репресия срещу неуважаемия другар Кристиян Николов е проява на най-отявлена хомофобия!!!
22
4
 
5
 
! Отговори
Pi Ar Sevi Boiko преди 2 години
Какви нови памячовци те гонят бе троляк? Гешефтурата си е същата продажна.
21
0
 
7
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Сина на Лучо МозъкаЩе го осъдят, но след 1-2 години ще излезне без да разбере раятаДа не говорим, че в затвора ;ще си живее като цар - по-добре от робите дето гърбят всеки ден)
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо това дело се точи втора година??? И защо убиецът-наркоман си е вкъщи, а не в ареста???
19
34
 
1
 
! Отговори
В.Узунов преди 2 години
Абе стига мъчили момчето бе. Колко време изкара по арестите и все ви е в устата. Провалихте му живота. И кат иде в затвора , Милен ще възкръсне ли? Стига му толкова одумване и тормоз.
18
0
 
14
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Най добрите адвокати са тези които знаят на кой съдия и прокурор да дадът парите.Този го има като на филм как убива Милен и година и половина се изслушват
17
4
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕСТЪПНОТО БОРИСОВО УПРАВЛЕНИЕ НАМАЛИ ДАВНОСТНИТЕ СРОКОВЕ И СЕГА ТОЯ НИЩО ЧУДНО ДА ГО ОПРАВДАЯТ! ЩОТО СА МУ ПОВДИГНАЛИ ОБВИНЕНИЕ ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО А СЪДА МОЖЕ ДА ГО ИЗВЪРТИ , ЧЕ Е НЕПРЕДУМИИШЛЕНО И ЦЯЛОТО ОБВИНЕНИЕ ПАДА! И ДОКАТО МУ СЕ ПОВДИГНЕ ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО И СКОКА ЩЕ Е ИЗТЕКЪЛ!
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"България" и "съд" са две несъвместими понятия!
15
0
 
19
 
! Отговори
ДжиджиБиджи съдия преди 2 години
Кинтите вече са в чекмеджето на "когото трябва".Наши момчета журналистчета са подготвени какво да пишат по медиите . Тролчета са инструктирани как да имитират народно доволство от условната присъда ... Самолетния билет за мамин Кристиянчо е вече купен и мама му е нагласила куфарчето.. Ако много се разфучи простолюдието , минаваме на план Б - имитира се реална присъда ... обаче с налични психически проблеми и детето и го пращаме на лечение .... после .... тихичко в чужбина ... да живей БГ съда...