Край Враца спряха натъпкан с мигранти микробус

В товарния автомобил имало 20 души от Сирия и Ирак
9 окт 2021 12:44, Елка Василева
10
Край Враца спряха натъпкан с мигранти микробус
Снимка: архив, БГНЕС

В петък вечерта в районното управление на полицията Враца е получен сигнал за оказване на съдействие на гранични служители от Чипровци към регионалната дирекция на граничната полиция в Драгоман на обходния път на Враца.

Според сигнала на около 400 метра от ресторант „Лозница“ имало спрян товарен автомобил „Пежо Боксер“ с чужди номера , в който имало 16 граждани на Сирия и 4 граждани на Ирак без документи, пише „24 часа“. Товарният автомобил бил управляван от Д.Й. от Лом.

Нелегалните мигранти веднага били задържани в районното управление на полицията във Враца за срок до 24 часа. Иззети са и веществени доказателства, а по случая в полицията е образувано бързо производство, казаха още от полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
вер преди 2 години
са
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки божи ден, е бати държавата. По скоро разградено село а не държава.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Сирия и Ирак, ама друг път! Каквото кажат на полицаите, това ще е. Щом са без документи, може да са и от Тунис, Алжир или Мароко. Как ще ги проверят?
5
1
 
8
 
! Отговори
"Имало преди 2 години
х граждани на Сирия и у граждани на Ирак БЕЗ ДОКУМЕНТИ"!!! А е установено дето са граждани на Сирия и Ирак по какво? По техните "честни сини очи"?
4
0
 
10
 
! Отговори
Този, преди 2 години
дето твърди, че тази сссссган влизала "нормално през КПП-то", може ли да ми обясни с думи прости как се влиза през КПП БЕЗ документи?
3
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2. Нормално си преминават през КПП-то, глу.пак, и искат убежище. Ти беше ли в Истанбул при договорката и какво - Ердо каза на Боко "добре". Тц, тц, кой ви ражда такива олигоффрени?
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как минават през Капитан Андреево? Или вече действа новата даговорка между Боко и Ердо.
1
4
 
25
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Сега ги вкарваме в пансионче, че и джобни пари им даваме. Те паспорт нямат, влезнали са нелегално, за ваксини и дума да не става ама ще ги храним щото ЕС казва така, а българите дето бачкат и плащат данъци им искаме сертификати, за да могат да работят и да хранят афгани и роми.Браво управници....браво