10 души от България, Италия и Германия задържани за измами с ДДС

Не е ясно каква е била ролята на задържаните в нашата страна
20 окт 2021 14:39, Ерол Емилов
7
10 души от България, Италия и Германия задържани за измами с ДДС
Снимка: Pixabay

10 души са били задържани по подозрение за измами с ДДС, съобщиха от Европейската прокуратура.

От там уточниха, че арестуваните са били част от престъпна група за данъчни злоупотреби с препродажба на автомобили в различни страни от ЕС.

Те извършвали действия, довели до загуба за бюджета на около 13 милиона евро.

От Европейската прокуратура посочиха още, че основната част на престъпната схема е била развивана от извършители в Германия и Италия. Не се уточнява ролята на задържаните в нашата страна.


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Копи пейст но пак е интересно да има работа само!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Почти всички схеми на престъпните организирани групи идват от запада защото там дълги години са отработвани и вече са пресечени и не виреят там,защото бързо ги хващат.Сега в БГ им е"жътвата",защото тук тепърва Прокурори и Следователи ги разкриват и доказват в Съдът,като организирани групи престъпници.Както се казва,сега се учим но дали ще се получи,никой още не знае,защото престъпници има всякакви и по високите етажи.А и мързела е голям проблем в службите.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Почти всички схеми на престъпните организирани групи идват от запада защото там дълги години са обработвани и вече са пресечени и не виреят там защото бърдо ги хващат.Сега в БГ им е"жътвата",защото тук тепърва Прокурори и Следователи ги разкриват и доказват в Съдът,като организирани групи престъпници.Както се казва,сега се учим но дали ще се получи никой още не знае,защото престъпници има всякакви и по високите етажи.А и мързела е голям проблем в службите.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вятовските и там са ошетали. Разширяват хоризонтите на бизнеса.
3
3
 
7
 
! Отговори
До като преди 1 месец
хора като Чекмеджан не влязат да лежат но няма да се промени! Било чекмеджета, записи е от 2011 насам, 3млрд лв безвъзмездно за Газпром и прочие!!! Корупцията си личи само до като излезеш на терасата и се огледаш каква среда те заобикаля - кал, разруха, измъчени, злобни, бедни физиономии и прочие!!!! Много хора го осъзнават, но още повече не могат, защото просто са плебеи!!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Що малък ли е?
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голям успех, няма що