Млад мъж е убит в Сливен, престъпникът е арестуван

Убиецът не е бил криминално проявен
23
Млад мъж е убит в Сливен, престъпникът е арестуван
Снимка: БГНЕС

30-годишен мъж е бил убит в Сливен, има задържан, съобщиха от полицията.

Полицейските служители започват работа по случая късно вечерта на 29 октомври след получен сигнал за намерен мъж в безжизнено състояние с прободни рани. Той е открит в лек автомобил, паркиран в района на площад „Стоил войвода” в град Сливен. Към мястото незабавно са изпратени полицейски екипи.

Установена е самоличността на жертвата - мъж а 30 години от град Сливен. За случая е уведомена Окръжна прокуратура. В резултат на бързите и навременни действия на правоохранителните органи в Сливен и със съдействие на служители от „Експертна криминалистическа дейност” към ГДНП-София извършителят е установен и задържан. За кратко време са проведени множество процесуално-следствени действия, разпити и оперативно-издирвателни мероприятия за събиране на достатъчно доказателства по случая.

Извършителят - мъж на 30 години от град Сливен е задържан на 30 октомври. Той не е криминално проявен, има регистрация за управление на МПС след употреба на алкохол.

Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: СливенУбиец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отстрелът на такъв глиган заслужава награда от Българския ловно-рибарски съюз.
9
2
 
5
 
! Отговори
Пред преди 2 години
един "ром"ов кмет предпочитам ракиен или конячен.
8
5
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Обясни парадокса. Преди епидемията умираха средно по 290 човека на ден. При поредната вълна на епидемията починалите са повече, например през втората седмица на октомври 2021 са с 180 повече на ден и средно умираха по 470 на ден, от които 90 са регистрирани с Ковид-19. Хайде сега вмести твоите 90% в реалните данни
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност повече от половината починали от Ковид-19 ги регистрират като починали от нещо друго, но някои все лъжат - бабата, дедото, комшията,...
6
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сто процента ще бъде обявен за починал от Ковид. Баба почина от масивен инсулт. Свлече се докато беше в градината. Обявиха я за починала от Ковид. Деветдесет процента от починалите от нещо друго ги пишат болни от вируса.
5
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избирателите на Радев в действие!
4
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там им липсва само един Ромски кмет и всичко пасва
3
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дасикане Рома великите българи на Хан Аспарух (нали с това се славят Ромите от това общество).Тука малко сме объркани щото такава ни е Историята , тоест първо Българите са насила Похристиянизирани от Византия през 866 г. а сега Ромите от така нареченото Ромско Общество Дасикане Рома си въобразяват че са Роми-християни...........хахаха
2
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До колкото виждаме Герб спечели в почти всички големи областни градове. Според номер 2 всички градове са само роми. Явно не е много добре момчето. То му личи.
1
4
 
20
 
! Отговори
Срещу 500 Евро преди 2 години
А прокуратурата в Перник ми е писала в постановлението на жалба "Престъникът е добър човек"-няма престъпление!