Нападение с нож във влак, има ранени

Има задържан
6 ное 2021 14:40, Ерол Емилов
60
Нападение с нож във влак, има ранени
Снимка: Pixabay

Нападение с нож във високоростен влак в германската провинция Бавария. Няколко души са пострадали, информираха от местната полиция.

От там допълниха, че са арестували предполагамия нападател.

По информация на вестник „Билд“ ранените са най-малко трима. Няма опасност за живота им.
Няма и информация за задържания.


Влакът е пътувал между германските градове Регенсбург и Нюрнберг рано сутринта. Движението на влаковете между Регенсбург и Нюрнберг е преустановено. На място е разгърната мащабна полицейска операция.
През последните години Германия е изправена пред двойна терористична заплаха от страна на джихадистки и дясноекстремистки групи. От 2015 г. насам бяха извършени няколко нападения.

На 25 юни трима души бяха убити, а други петима бяха ранени при нападение с нож, извършено от сомалиец във Вюрцбург, в Южна Германия, припомня БГНЕС.

 


60
Още от Темида
Пуснаха Боян Расате срещу гаранция от 1000 лева
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
германеца Гюнай преди 3 седмици
Ома Мершел ни покани, ша ги колим. Колегата обаче е бил доста лабав, трябвало е поне десетина да прати в отвъдното , тоест в юбер алеса.
44
1
 
4
 
! Отговори
Фрау Меркелица преди 3 седмици
Белите германци- християни ДА СИ СТОЯТ ПО ДОМОВЕТЕ.Нямат работа навън... Освен ако не отиват на работа или се връщат от работа.Нека всяка жжаба да си знае гьола. Политиците в добре охраняваните офиси и домове... германците в къщи или на работа а мигрантите Рефюджис велком/ могат да си ходят навсякъде където поискат.Те така ОСЕМ ГРАНИЦИ са преминали, та сега ли да ги ограничаваме. Да сте чували мигрант за напада мигрант? Е, само кагато се напият или делят някоя бяла германка... иначе са кротки .
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А е толкова лесно да се реши проблема и защо не искат да го решат, нелегално влязъл се депортира и забрана да влиза в станата?
42
1
 
13
 
! Отговори
SS преди 3 седмици
Фюрера беше прав !
41
1
 
8
 
! Отговори
Ива преди 3 седмици
Много интересно позициониране на две теми в енда - наричано фрейминг или оцапване по асоциация... видиш ли ти, то тия с ножовете не са ни проблема... През последните години Германия е изправена пред двойна терористична заплаха от страна на джихадистки и дясноекстремистки групи."дясноекстремистки групи" - още не съм ги видял да ръгат другите немци,, а и такива няма... ако има те са малки и са в резултат на "джихадистки групи" които меркел и нйените правителства импортираха. левите медии са зли
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
някоя неверница му отказала отзадзе и се е опитвала да се резмине само с лигавене на мръвчока. дойчарапски страсти .... когато последният дойчистанец увисне на червата на последния ефрейтор светът ще тръгне напред. пиндустанците които на 60% са от дойчистански произход ще бъдат оправени от мексиканците и блексиканците. не че нас няма да ни опаткат индийците скоро де ама шаденфройдето голяма работа.
39
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Радев наводни и България с бежанци, очаквайте такива убийства и у нас!
38
2
 
18
 
! Отговори
До Ива преди 3 седмици
Така разсъждава Орбан, а бай Тошо, за когото някои толкова плачат, довлече в България 360 000 роми, събрани от съседните балкански държави, без да се допита до народа. За да получи човек швейцарско гражданство, дори и да отговаря на всички условия, трябва да изпълни още едно - през последните 6 месеца да е живял на едно място и след това да получи препоръки от съседите си. Ако те преценяват, че не е подходящ за швейцарски гражданин, няма да му се даде гражданство. Българинът не ще роми.
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бил е преподавател по Етика от Сирия или Афганистан ;)
36
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това трябва да е някой от лекарите, архитектите или инженерите, които Меркел прие, за да работят за германската икономика.
35
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
официално е - Сириец на 27 години
34
1
 
6
 
! Отговори
българин преди 3 седмици
Ох, олекна ми! А аз си помислих отначало, че става дума за нападение на малцинствени групи по ж.п. линията Перник - Волуяк!Значи и в Германия имало такива проблеми?
33
1
 
22
 
! Отговори
Културни особености преди 3 седмици
Сигурно е бил сърдечен хирург, който е искал да упражнява нова техника за подмяна на клапа на сърцето.
32
1
 
16
 
! Отговори
Ива преди 3 седмици
По време на това интервю Виктор Орбан отказа да позволи на Брюксел да наложи своята гледна точка на страната му, според унгарския новинарски сайт Hungary днес. От унгарския народ зависи да реши на кого трябва да бъде разрешено да влезе в страната и с кого иска да живее, добави той, добавяйки, че миграционният натиск върху Унгария е бил умножен по три или четири за една година.
31
1
 
23
 
! Отговори
Звигойн Фон Дьо Тен преди 3 седмици
Имало е командоси наблизо, иначе колегата щеше да ги изколи като овце. После вземат мерки - 2-3 дни палене на свещички и ще циврят, ще пеят химни за световният мир. Другия път отново същото
30
1
 
20
 
! Отговори
Ива преди 3 седмици
Изправен пред увеличаването на броя на мигрантите в страната си, премиерът Виктор Орбан обяви, че Унгария е готова да отвори коридор, позволяващ на мигрантите да вървят пеша до Австрия, Германия и Швеция.На 5 ноември, по време на интервю за радиостанцията Kossuth Radio, унгарският премиер Виктор Орбан предложи да се отворят коридори, за да могат мигрантите да пресичат страната му към държавите от Западна Европа. упреквайки го, че не ги е приветствал.Ако имате нужда, вземете ги, каза той
29
3
 
14
 
! Отговори
ЕДИН е ИЗХОДА преди 3 седмици
ЗА ТАКИВА АТАКИ СРЕЩУ ХРИСТИЯНИТЕ > ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СМЪРТНА ПРИСЪДА
28
1
 
9
 
! Отговори
НЯМАЛО ИНФО преди 3 седмици
ЗА НАПАДАТЕЛЯ > АМИ ПРОВЕРЕТЕ му В ГАЩИТЕ ДАЛИ НЕ Е ОБРЯЗАН
27
2
 
19
 
! Отговори
sakki преди 3 седмици
Работил съм с германци. Много са респектирани и наплашени от арабите. Просто не са свикнали ,че някой не ги зачита,че ги презира и че грам не му пука да извади ножа и да го използва. Германците просто нямат историческият опит , който ние българите имаме. И това е , когато арабите са малцинство, но ако бяха господстващо мнозинство тогава си мисля ,че германците никога не биха били корави колкото нас.
26
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Германците колкото и да ги колиш все им е тая. Гласуват си за предателските партии и не им пука. Виж, французите са малко по-будни и започнаха да осъзнават за какво иде реч. Ако в Германия имаше такъв като Ерик Земур, отдавна щеше да е в затвора. Да не говорим, че изобщо нямаше да му дават трибуна по медиите.