5000 лева стана паричната гаранция за Боян Расате

Съдът реши, че сумата от 1000 лева е прекалено малка
11 ное 2021 12:45, Нели Христова
32
5000 лева стана паричната гаранция за Боян Расате
Снимка: БГНЕС

От 1000 на 5000 лв. увеличи паричната гаранция на Боян Станков, по-известен като Расате, Софийският апелативен съд. Според магистрати мярката за неотклонение "парична гаранция", наложена от първоинстанционния съд, е прекалено лека, а размерът - нисък, съобщават от "24 часа".

Пред съда Расате заяви, че няма причина да извърши ново престъпление, нито да се укрие. Прокуратурата поиска най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" , тъй като има риск той да извърши друго престъпление.

Боян Расате, който се кандидатира за президент, се сдоби с две обвинения  - за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, след нахлуване в ЛГБТИ център в София.

На 30 октомври Расате и още десетина души нахлуха в център "Рейнбоу хъб", докато там тече събитие. Те изпотрошиха имуществото, а Расате удари момиче. Политикът беше задържан на 2 ноември.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
2
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Не се захващаи с нормалните(това са обратните) скоро ще са мнозинство!
25
0
 
11
 
! Отговори
Concerned citizen преди 2 години
До коментар 10 . Ся като отнесоха шамарите станаха беззащитни момичета , а когато сеят пропагандата си са дейни успели жени ,които могат на равно с мъжете ? *** и медерасткото ви котило ***. Ти да си ми на една ръка разстояние ще видиш кон боб яде ли
24
0
 
7
 
! Отговори
Млад меринджей преди 2 години
Опълчи се на системата и системата му го натресе! Иначе ония незаконият премиер щял да пусне югославските носталгици в ЕС
23
2
 
8
 
! Отговори
Ханс преди 2 години
Тупаници наред Бояне, нема ф нема м. Аман от педалЕ и травеститЕ и жени дето си мислят че са хванали Господ за шлифера. УДРИ ТАЯ ***.
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само дишане във врата на извратеняците. Нещо много надигат увредена главица.
21
2
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
" БОЙ" ПО ПЕДЕРА САТИТЕ !!!!!! НО, ЕДИН " *** " Е КЪДЕ -КЪДЕ ПО- ЕФЕКТИВЕН ---- АМА ТРЕБЕ АКЪЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато в България не дойде на власт политик, който да не козирува на западните посланици, няма да се оправи положението.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боян Расате - враг 1 на прокуратурата, причина за всички проблеми на България.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 10 Те самите не се имат за жени! Истинските жени създават семейства с мъже и раждат деца. Така ли е? Нали и ти си се появил по този начин на бял свят? Или те е донесъл щъркел?
17
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повремето на бай Тошо тези леви резби ги маахме като маче у дирек у градинката пред Халите насред София. Тогава на тази градинка и викахме пезевенската защото се събираха лево резбовите. Милицията като ги видеше и веднага ги разпръскваше защото знаеха че ги дерехме здраво. С една дума Милицията им спасяваше боя. А сега парадират с извратеноста си чак посолствата в София ги защитават. Нали са и те леворезбови та си пазят събратята. Винкело ше ги оправи друго не.
16
0
 
8
 
! Отговори
Луна Йорданова преди 2 години
Съдиите са комунисти! Същински ач кьопеци! Лустрация в съдебната система до дупка! Кажете ми сега, не е ли поведението на съдийският състав, поведение на гладни ач кьопеци?! 1000 лева са малко, то само за бензиня на единият съдия, не стигат!
15
2
 
0
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 2 години
12, я припомни кого е озаптил Станков?
14
3
 
8
 
! Отговори
До 16 преди 2 години
Всъщност жените са по-издръжливи от мъжете във физическата работа, защото сърцата при тях бият по-бързо сравнение със сърцата на мъжете, следователно изтласкват повече кръв и имат продължително повече енергия.
13
0
 
6
 
! Отговори
Ееее преди 2 години
И аз имам приятел -бисексуален, на няколко пъти ми е предлагал секс,ама моля ти се, искам, ама нямам желание! Ха,ха,ха
12
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 11 от 10Не, аз съм тоя дето не смята за нормално да се бият жени! Не смятам, че си голем мъж ако скачаш на по-слаби физически, които, освен това, численно превъзхождаш.
11
1
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
А защо тулу-па-крадецът на милиарди не е в затвора ?!?!?!
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че тя гаранцията на убийците е по-малка бе
9
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С 10 цървула отишли да се дървят на 2 момичета. Че и г-н Станков тръгнал да ги удря! Що не се пробва на някой едър мъж бе ***!? А страх те е нещо! Да бием жени и да се чувстваме велики обаче може! Големи мъже, голямо чудо! Страм и позор сте за българските мъже!
8
4
 
12
 
! Отговори
Крал Трол I преди 2 години
Дали с Расате или без рекламната пропаганда е във вихара си. Имам хомота приятели - не са изобщо лоши хора, но някой не спира да ги натрапва, което е безполезно и има обратен ефект.
7
6
 
7
 
! Отговори
ЛГБТИ преди 2 години
Ох, Боянче, защо тъй бре, миличъъъък! Хубаво ти беше, когато ни праскаше, а ся искаш да ми омаскариш!