Момче на 19 г. загина при катастрофа в сливенско село

Два автомобила са се ударили в центъра на Крушаре
22 ное 2021 11:05, Елка Василева
11
Момче на 19 г. загина при катастрофа в сливенско село
Снимка: архив, БГНЕС

Деветнайсетгодишен младеж от Сливен е загинал при катастрофа в сливенското село Крушаре, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Сливен.

Тежката катастрофа е станало около 17.00 ч. в неделя в центъра на селото между лек автомобил "Мерцедес", управляван от мъж на 26 години, и лек автомобил "Опел Астра", управляван от мъж на 43 години.

На място е починало 19-годишно момче, пътник в лекия автомобил "Опел", а водачът му е транспортиран до болница в Сливен с временна опасност за живота. Шофьорът на лекия автомобил "Мерцедес" е без сериозни наранявания.

Причината за катастрофата се установява. По случая е образувано досъдебно производство, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Казах го за ония заклания в колата в Сливен повтарям го и сега:умрелия си е умрял,осъдения сие в затвора и ще го излежи,а момата ще си намери нов!
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак черните са намесени.. толкова им е акъла. Бай Тошо се оправяше едно време с тях, беше ги наредил да учат и да работят. Престъпниците ги трепеха директно, не ги отглеждаха по затворите. Липсва ми соца.. тогава нямаше такива престъпления. Бандитите ги ловяха още преди да са станали бандити
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този в мерцедеса, син на шефката на ДСП ли БСП ли беше в Сливен, бил хванал *** на приятелката на убития в дискотека, който извикал баща си този в астрата, съответно този с мерцедеса извикал шайката с тръбите и веригите и е станала гонка където вече нарочно са ги блъснали отзад и засилили в дървоне очаквайте справедливост
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двама дядовци на по 26 без книжки.
5
1
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
ромски истории, сега пак ще почнат да обвиянват Българите, че не сме построили по-хубави пътищя, че тез момчета, те много добри, карали са колкото е по закон, не са превишавали скороста и т.н.
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То сигурно там е голям трафика..цели две коли и да се бутурясат!?Или жунгелите са се репчили...брачед то мойто по върви от твоето уа!Ако бяха чели правилника и закона и имаха книжки сега щяха да са живи!
3
2
 
27
 
! Отговори
Веско преди 2 години
Интересно с колко километра се движат в центъра на селото, та да се изтрепят?
2
7
 
3
 
! Отговори
Недосегаемите 2 преди 2 години
Защо ген. Майор Васил Василев на ББ поръчва убийства на Пернишки килъри и никой не му търси сметка!?После казва на полицията да пишат жертвата в графа"Пътен инцидент" Прокуратурата и МВР потулват всичко !
1
8
 
3
 
! Отговори
Недосегаемите преди 2 години
Защо ген. Майор Васил Василев на ББ поръчва убийства на Пернишки килъри и никой не му търси сметка!?Прокуратурата и МВР потулват всичко !