Арест за мъжа, прибрал милионите за АМ "Хемус"

Очаква се прокуратурата да му повдигне обвинение
7 дек 2021 10:30, Петя Славова
136
Арест за мъжа, прибрал милионите за АМ "Хемус"
Снимка: БГНЕС

Арестуван е мъжа, заподозрян, че е прибрал милиони левове за строежа на АМ "Хемус", съобщава bTV. Той е задържан от ГДБОП, а прокуратурата се очаква да му повдигне обвинение.

Още по темата

Аферата бе разкрита преди месец от МВР. По първоначална информация от отпуснатите 80 млн. лв. авансово, 60 милиона са били изтеглени за един ден и изнесени в сакове и чували, съобщиха тогава органите на реда.

Свидетели са разказаи, че парите са предадени  на арестувания снощи мъж, който е от София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още по темата: арестГДБОПАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя сега на Бойко чакал ли е или само муле?
94
1
 
1
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Какво не ви е ясно?Така подробно е описано всичко в статията.
93
4
 
0
 
! Отговори
Митко Павлов преди 2 години
До 90:Говоря приблизително, както се сещаш нито продавам дърва, нито поставям вани ;-))))Но виж с Висшата и Елементарната основна аритметика и математика съм по добре запознат!;-)))))))))
92
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И това са само 60 милиона,а колко нилиарда отмъкна Баце за тия години?!
91
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИСТОРИИ ИЗМИСЛЕНИ НА ЧАШКА КРАЙ 12 К И Н Е Ф А? ЕМИ НЕ ГО БИВА ДА ИЗМИСЛИ КАЧЕСТВЕНА ЛЪЖА- ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ, МОЖЕ АМА НА ЧАШКА, НЕ НА МНОГО ЧАШКИ ИЛИ ДАМАДЖАНИ.
90
1
 
6
 
! Отговори
европеец преди 2 години
Е за това в Швеция и други европейски държави искат да прекратят плащането с пари в наличост... А от друга страна който и да е гражданин - ако иска да изтегли собствени пари повече от 2-3 хил наведнъж, трябва да ги заяви предварително...Много интересно, как се теглят 60 милиона... на никой ли не му е направило впечатление??? С такава сума в брой не се ходи на пазар...
89
1
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
В други медии пише,че човека се казва Боби. Не пише фамилията дали е Михайлов или Борисов.
88
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е сега тоя ще стане свидетел за еврата и кюлчетата и Бойко отива при бай Ставри!
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Митко Павлов Скъпи Митко, дървата за огрев се продват наредени във фигури от по 1 м3, няма стандартна битова вана с обем 630 литра , освен в главите на митковците.....
86
0
 
8
 
! Отговори
dvb преди 2 години
Интересно дали като ФЛ или или представител на ЮЛ са били изтеглени. Ако е второто като какъв (служител?) към тази фирма банката му ги е отпуснала? А ако е като физическо няма ли някакви лимити, и изисквания като инкасо автомобил, заявка и така нататък..
85
0
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Този момък с какво образование е, има ли нещо като почтенност, морал, и сила да каже не, това не е за мен, това е държава, а не куфар с багаж, вземам го и си ходя, ама тук остават хора бе, децата ти, възрастни хора, те какво да правят като им вземаш техните парици ?!
84
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Митко Павлов Беше интересно да узная, че българските банкноти с номинал 100 лв са с дебелина от 1 мм. Всъщност, узнах, че написалият горното е 100% блондинка, защото иначе би могъл лесно да съобрази, че при дебелина от 1 мм, пачка от 100 банкното би била дебела 10 см. Което очевидно не е така....Хайде, по-кротко с уроците по математика, а?
83
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно за това ще видиме магистрала на кукуво лято.Парите се крадат на кило и в чували!
82
3
 
8
 
! Отговори
Митко Павлов преди 2 години
Продължение за Обем и Тегло:Тези минимум 6 000 пачки са малко над Половин кубичен метър или някъде около 0.63 м3, а като тегло според моите скромни представи не са повече от 200 кг, за6 хартията за банкноти е специална и изключително лека.Ако банкнотите се правеха от обикновена хартия за принтер или копирна машина (80гр на м2) биха тежали 480 кг.
81
0
 
3
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
със сигурност е само един грабителя и то случаен!
80
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четете бе ОВЧУНИииии!!!Теглещия е бивш данъчен и брат на служител в Грома Холд!!! Онези дето претичваха с едни торби с милиони и уж бяха врагове на Боко а то какво се оказа?!?! че те са пълнили шкафчето !!!Ама нали всички бугаре сте залюхави и проЦти та все трябва да ви се обяснява като на първокласник!!!!!
79
0
 
7
 
! Отговори
милионер партиец преди 2 години
аз откакто знам пари износоха много и всички ги разследват 35 години,милиардери и милионери с еувеличават, досега няма хванат-само севернокорейския лидер може да върне парите от начало н апрехода досега за 2-3 дена
78
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма новина - хванали куриера! А баш мафиотите си джиткат с обраните милиони и милиарди!
77
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама как били изтеглени, пък колко тежали, пък кой ги носил................ХА-ХА-ХА..........алоУУУ, статдото, ама много сте проЦти вееее !!!
76
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
доколкото разбирам,тия 80 милиона са отпуснати за ЛЕГАЛНО разплащане,тоест по банков път,за строежа на магистралата...Те НЕ са били СОБСТВЕНОСТ на лицето,а са били целево насочени средства...Та ако тоя е изтеглил 60 милиона ,е извършил ПРИСВОЯВАНЕ!!...А кой е бил главния адресат за получаването им, можем само да гадаем...Но ако прескочим "а" и минем на буквата "Б",ще се ориентираме правилно..