Пиян шофьор се удари в жилищна сграда в Петрич

79-годишният водач е в ареста
9
Пиян шофьор се удари в жилищна сграда в Петрич
Снимка: БГНЕС

Шофьор с близо 2.4 промила алкохол се е ударил в жилищна сграда в Петрич, съобщиха от ОДМВР - Благоевград.

Инцидентът е настъпил на Т-образно кръстовище между улиците "Ат. Маджаров" и "Марица" в града. Водач на 70 години от Петрич, управлявайки лек автомобил "Форд Конект", не спира на знак "Стоп" и се удря в жилищна сграда на улица "Марица", като причинява метериални щети.

Полицейски служители са посетили мястото на инцидента и са тествали водача за алкохол с техническо спедство, като уредът е отчел 2, 37 промила.

Мъжът е задържано със заповед за 24 часа в РУ Петрич, където е образувано досъдебно производство, за случая е уведомена прокуратурата в Петрич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: шофьорсградапиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
петрички каубой преди 2 години
Ами тия сгради защо ги строят по средата на шосето?
7
0
 
3
 
! Отговори
Shshs преди 2 години
Забавно е как всички коментират възрастта на шофьора, но никой не акцентира върху факта, че е бил пиян. Готин народ пияни заляни спят зад волана иначе за пушене на марихуана се лежи в затвора.
6
2
 
2
 
! Отговори
човек на 60г преди 2 години
Ная такава възраст съм, но винаги съм смятал, че след навършване на години за пенсия трябва да има проверовъчен курс за тези, които искат да карат МПС.....Едва ли повече от 20% ще го вземат.
5
8
 
6
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Баща ми още като направи 60 и го прецених какви реакции има, и поведение и го свалих от колата. Човека на времето караше със затворени очи, но всичко в този живот има лимит и граница. Всеки трябва да е отговорен на пътя. Възрастните за вас е полезно да ходите пеша.
4
3
 
5
 
! Отговори
СПОРЕД МЕН, преди 2 години
Странното в случая е, че според статията, водачът се е катастрофирал пиян и е ударил сградата на 70 години, а са го вкарали в ареста чак като станал на 79 години! Виж подзаглавието на статията.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моят баща шофираше до 84 - та си годишнина. Но започна да забравя ръчната, да пуска мигач, цветовете на светофара трудно виждаше и сам се отказа да кара стария си голф. В момента е на 89 г. и страда от начален стадий на деменция.
2
1
 
9
 
! Отговори
x преди 2 години
И над мен живее един дядка, вече му стърчи некролога от джоба, но продължава да шофира. Реакции, зрение....нищо не е както трябва когато си стар. Трябва човек да знае кога да спре.
1
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия 79-годишните шофират като невменяеми! Трябва да им се забрани изобщо да шофират, камо ли пияни! Дърти, пък глупави! Като си невменяем дъртак, ми не шофирай, бе!