Спипаха непълнолетни, крали части от комбайн

Кражбата е станала в сливенското село Блатец
21 яну 2022 18:41, Красимир Ангелов
11
Спипаха непълнолетни, крали части от комбайн
Снимка: БГНЕС

Полицаи са разкрили извършителите на кражба в сливенското село Блатец, които се оказали две малолетни момчета, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Кражбата е разкрита в рамките на специализирана операция в малките населени места срещу битовата престъпност.

Момчетата на 10 и 12 години са откраднали метални части на стойност около 500 лева от селскостопанска машина - комбайн. Частите са предадени и върнати на собственика.

Работата по случая продължава от криминалисти на Районно управление - Сливен, съвместно с инспектори към Детска педагогическа стая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Млад комбайнер.
5
0
 
6
 
! Отговори
Ето как се спъва преди 2 години
техническото развитие на нацията.Децата са имали идеи и са искали да построят нов вид инженерни материални средства-я машина на времето,я телепорт,я реактор за студен термоядрен синтез при домашни условия.Щяха да го направят и БГ да стане световен лидер.А сега-ни пробив,ни лидерство.А малките шведчета ще трябва да "бирът жилезу" някъде другаде.Е,безстопанствени държавни и частни обекти дал господ-чиновниците и отговорниците стоят на топло и не контролират.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашата полиция не спи- специализирани акции, заловени престъпници.А за цвета на малките/бъдещи големи/крадци дали ще позная?
3
2
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Не е задължително момчетиите да са с ромски произход. Мизерията е навред. Освен това,за възрастта ,на която са хлапаците ,кражбата е нормален отговор на някои мимикрийни поведения . Кражбата и лъжата са част от израстването ,а професионалистите от Детска Педагогическа Стая трябва да са наясно с това.
2
2
 
3
 
! Отговори
Фашиста Гешев преди 2 години
Прокурора Иван Гешев поръчва изтезания и убийства срещу неудобни, чрез Пернишка Терористична организация!Селяни с манталитета на Гешев се използват за разчистване на сметки като в дивия запад!Всички подчинени на Гешев са селяни завършили незнайно как долнопробния Югозападен Университет!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От типа Азис