Георги Йомов: Нямам нищо общо с цялата тази работа

18 май 2022 20:06, Нели Христова
40
Георги Йомов: Нямам нищо общо с цялата тази работа
Снимка: БГНЕС

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов заяви пред Би Ти Ви, че няма нищо общо със стрелбата на столична бензиностанция, за която баща му и брат му бяха арестувани.

„Нямам нищо общо с цялата тази работа. Проблемът тръгна от там, че автомобилът ми беше там. Беше в брат ми. Не съм бил там. Нямам общо със случилото се“, каза Йомов.

Футболистът коментира, че не знае как се е стигнало до този конфликт, в който са замесени баща му и брат му. „Имало е разправия, скандал, стигнало се е до неприятни действия, но не знам какво е довело до това“, каза той.

Йомов допълни, че случилото се определено е в лош момент, тъй като предишната вечер ЦСКА загуби мач от „Левски“ за Купата на България. „Лош момент, лошо място, това е. Случват се такива неща. Нямам нищо общо с тази работа и какво се изписа – както аз, така и моята приятелка.

„Нямам представа в какво ще обвинят баща ми и брат ми. Има хора, които работят по случая“, допълни още Йомов.

„Моят клиент е разпитан като свидетел“, заяви адвокат Милев, който представлява звездата на ЦСКА Георги Йомов

„Клиентът ми беше извикан в малките часове на денонощието, разпитаха го, не е казал нищо различно от това, което каза пред камерата ви“, каза адвокат Милев.

Той коментира и самата случка с бащата и брата на Георги Йомов.

„От материалите, които съм видял, става въпрос за конфликт с охранители на едно конкретно лице, което също съм му бил адвокат навремето. Това е трети негов случай в рамките на година и половина. Разследващите знаят за кого говоря“, каза още Милев.

По думите му тези охранители са започнали първи спора и са носели видими оръжия. „Нормално е когато въоръжени лица, те заплашват да се защитиш, както и близките ти“, каза още Милев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Расио Ереван преди 1 година
Георги Йомов не е бил на бензионостанцията, а в къщи, и не са му.били шамари, а сам си е удрял шамари да се освести след загубата от Левски.
30
0
 
5
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Лъже!
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо изобщо се обяснява! Даже трябва да съди БТВ примерно ... които илюстрираха инцидентът с негова снимка, ходиха да питат за становище по случая в ЦСКА, стояха му пред тях и питаха разни баби очаквали ли са такова нещо и дали са знаели че има пистолет .... нивото на бг журналистиката съвсем е спаднало
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бил ...не бил ....какво каже адвоката,това ще се казва.Иначе много бързо пропадане нафутболната кариера,а може и пандела при брачедите.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вчера нали каза, че той с брат си са били на бензиностанцията, като са се скарали с някакви непознати. И лично той е звъннал на баща си да дойде, същият който в последствие е гърмял с чифтето. Как така версията се промени за по-малко от 24 часа, и той не е включен в картинката изобщо?
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"звездата" на ЦСКА, защо ли го чувам за първи път?
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма нищо общо? Колкото Литекс няма общо с цесека.
24
1
 
4
 
! Отговори
неприкосновени преди 1 година
Ако беше тъмнокож в правова държава щеше да е на друг свят
23
0
 
11
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
Цесекар съм и то болен,ама Йомов е пародия на ритнитопковец!Наследил е от 'интелекта' на батко си Валерко!
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Взеха ли му натривки от ръцете да се види дали е стрелял? Не.
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първата му версия беше, че си бил у тях и не знаел нищо. След това смени версията.
20
3
 
10
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
Не знам в кое село са тия клиенти и какви бедняци са, ама дори касиерката в Лидл с 2к заплата на чистачка плаща с карта и не брои стотинки. Мерси.
19
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Футболистът коментира, че не знае как се е стигнало до този конфликт, в който са замесени баща му и брат му.- Айде бе. Ако мой роднина се забърка в нещо такова дали няма да го питам какво е станало и няма да ми е разкаже. Това е първата реакция която ще направи есеки човек. Да попита какво е станало. Какво лъже,че не знае какво е станало.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оф, някакъв видял се в заплата на ИТ спец (вероятно доста по-малко) си купил нов модел RS7 и се спречкал с аутсайдери без 2лв. в джоба, дето цял ФБ разбра кои са. Дошъл таткото и стрелял. Невероятна драма. Че и новини.
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямал нищо общо, а пък бил на мястото на инцидента и беше задържан за 24 часа!
16
2
 
8
 
! Отговори
1-н преди 1 година
дали лъже или ДА?
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днеска ми идва един клиент,ама се заговори с предишния.И поръчва си,обаче го гледам брои си стотинките.Добре,нали всеки си знае какво има в джоба,но се оказа съвсем друго.Тоя дето преди него си купи,бил извйестен!Ти да видиш?!Това ми го казва клиента дето си брои стотинките.И колко да е известен го питам аз,като не съм го гледал по никоя американска телевизия и не ми прилича на Бил Клинтън?!А той ми вика:''Кой е Бил Клинтън?''Та какво да говорим за футболисти и моми с едно име?!ЕДНО!?Известен ?!
14
0
 
16
 
! Отговори
Йомов: преди 1 година
" Нямам нищо общо с баща си, брат си, колата си и името си! Даже не знам как се казвам, имам ли майка и защо ония, оная вечер, когато ме нямаше, я псуваха....". Бразилия.
13
0
 
12
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Румънска работа:):):)Юноша на Левски,станал футболист в Славия,сега Чорбар:):):)
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе свинска им работа!