Пиян с 2.77 промила катастрофира с крадена кола

Мъжът не притежавал шофьорска книжка
23 май 2022 15:05, Елка Василева
9
Пиян с 2.77 промила катастрофира с крадена кола
Снимка: архив, БГНЕС

С 2.77 промила алкохолно съдържание в издишания въздух е шофирал четирийсетгодишен мъж, самокатастрофирал с краден автомобил между селата Черник и Овен, съобщиха от МВР в Силистра.

Мъжът изгубил контрол над управлявания от него лек автомобил „Опел“, който напуснал платното и се преобърнал в крайпътна канавка.

Пристигналият на място полицейски екип тествал водача с дрегер. Допълнителна проверка показала, че той не притежава свидетелство за управление на МПС. Междувременно било установено, че автомобилът, с който катастрофирал мъжът, е отнет противозаконно същия ден от територията на Дулово.

Четирийсетгодишният мъж е  бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа, образувано е досъдебно производство, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
мъжът не притежавал книжка, но способствувал за за транслитерацията на повествуванието. идеална статия, само малко ми тече кръв от очите
7
1
 
7
 
! Отговори
Козъгъзъ преди 1 година
Турското културно наследство.!. Само дуписе .!.
6
0
 
6
 
! Отговори
Т преди 1 година
Естествено, че ще катастрофира с крадена кола. Нама да троши неговата си я.
5
1
 
3
 
! Отговори
Я преди 1 година
Колата да се конфискува.
4
1
 
5
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Тоя осъден ли е по бързо процедура за 10 год. и да мете улиците на Силистра през това време.От такива няма оттърване освен чрез работа.
3
0
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Ей този е Супермен. Без книжка, с крадена кола и пиян катастрофира :))) Няма нищо, поне занаят ще научи. Имам приятел с подобен случай. взеха му книжката, че го хванаха пиян. Той пак продължи да си кара и втори път го хванаха пиян, ама тоя път без книжка. Осъдиха го на 9, лежа 6 месеца в Казичене. Там бачкаше за намаляване на присъдата като правеше врати в някакъв цех. После като излезе ми каза, че може пак да продължи врати да прави, нищо, че е инженер и то кадърен. Имало далавера :)))
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
цикламите така правят
1
0
 
11
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Е, не, тоя направи троен шлем!