Още три тела бяха открити край Клисура

Така общият брой става 16
13 юни 2022 22:05, Нели Христова
8
Още три тела бяха открити край Клисура
Снимка: БГНЕС

Открити са още три тела в гората край село Клисура, предава Би Ти Ви. Така общият брой става 16.

Още по темата


Зловещата измамна схема е на погребалния агент Георги Енев, когото съдът остави за постоянно в ареста. Целият регион е ползвал неговите услуги. Той е имал два офиса на погребалната си агенция.

Близки на починали са се обръщали към него, за да може покойниците да бъдат кремирани, затова са му плащани около 1000 лева. Вместо това той ги е погребвал незаконно.

Десетки са жалбите в столичната полиция на хора, които смятат, че са станали жертва на измамната схема. Разследването ще отнеме време, тъй като трябва да бъдат идентифицирани всички намерени останки.

Първоначално Георги Енев е заявил пред разследващите, че незаконно е погребал около 50 души, но след това при разпита му пред съдия той се е отрекъл и е заявил, че няма нищо общо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Картинката е ясна преди 1 година
Тези схеми с такива... измами, в кавички, са специалитет на едно особено племе, налазило държавата ни след Великото преселение на народите през 11-ти век.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Екокомпостиране без грам парникови газове. По-добре да има някакви общински гробища и да не се вземат такси, но всичко да е законно.По-човешко е.
5
2
 
0
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
"Елате ни вижте" на Вазов в пълна сила....
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужас.
3
6
 
4
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП) преди 1 година
КАКВО РЕВЕТЕ ПРОТИВ МАСОВИТЕ ГРОБОВЕ! ТАКА СЕ ПЕСТИ МЯСТО!
2
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
50 Е ПРИЗНАЛ ЗНАЧИ СА 500 ДУШИ ПОНЕ! ВСИЧКО НАТЪПКАНО В МАСОВИ ГРОБОВЕ
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вероятно да е работил с убийци на хора като чистачи на организации искащи труповете на убитите да се изгарят без да се представи протокол чий труп на човек от къде от коя морга или частен дом или в изключителен случай на кой медицински следствен съдебен орган е предаден за установяване причината за настъпилата смърт с издаване на смъртен акт,който служи пред ритуалните служби на общините с вписвания начин на погребения извършвани от агенци и църковни служители с определяне мястото на погребване