Войната по пътищата взе още една жертва: сенсей Спас Спасов

Фаталният инцидент се развил в столичния квартал "Красно село"
7 юли 2022 10:55, Йоана Цонева
59
Войната по пътищата взе още една жертва: сенсей Спас Спасов
Снимка: БГНЕС

Пореден трагичен инцидент на пътя - при катастрофа в София на 5 юли е загинал сенсей Спас Спасов.

Случаят се разиграл в столичния квартал "Красно село", след като 26-годишен шофьор на камион се загледал в телефона си и не видял пресичащият в този момент Спасов. Лекарите се оптали да спасят живота му, но безуспешно.

Спас Спасов е основателят на карате клуб "Локомотив". Негови възпитаници са спечелили общо 48 златни, 80 сребърни и 70 бронзови медала през годините в различни състезания.

"Над 5000 ученици на сенсея успешно вървят по своя път в тези сложни и противоречиви времена", коментира неговият приятел и колега Красимир Иванов, съобщава БЛИЦ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 1 година
СЕНСЕЙ СПАС СПАСОВ Е ЧОВЕК С ЧЕСТ,СЪВЕСТ И МОРАЛ.СКРОМЕН,СПОКОЕН,ДОБРОНАМЕРЕН И ЛЕГЕНДА В КАРАТЕ СПОРТ. ДА ПОЧИВА В МИР
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се поразровят сигурно ще намерят на кого е пречил!
29
1
 
1
 
! Отговори
Серсем Иван Петков преди 1 година
На който му е писано да се удави няма да го обеся, та в тоя случай - на който му е писано да го блъснат няма да го пребият. Язък му за уменията.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До силата си отива,те-- Наистина не е за всеки! Жоро Попов дойде в Пловдив 83-та. Ив Шишиньов по това време беше в Либия, но започна доста преди Жоро Попов. А ти явно не си и чувал за Жоро Велев от Асеновград. Х Колинс, или чичо Кольо както му казвахме се уплаши и отказа спаринг с Велев. Защото той каза на Колинс - наборе, един рита в главата друг в mъдата. Ще играем, но пълен контакт и без правила! Колинс просто го хвана страх!
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Блъснатият на пешеходна пътека има моралното утешение, че е бил с предимство.
26
2
 
0
 
! Отговори
силата си отива,те-- преди 1 година
хниката остава Добре е да се познава кьокошина ,ама не е за всеки ! във Варна школата няма как да е от 86 може и да се лъжа ама 86 г Божилов имаше 3 дан и там ходеше Колинс на лагери а 86 г във Пловдив отдавна учители бяха и Шишньов и Жоро Попов напълно легално
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много хора не знаят кой беше Спас Спасов. Сигурен съм че не е случаено, това което се случи...
24
2
 
10
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Ще ми липсваш. Научи ме на много.
23
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма част от българските шофьори чисто и просто са егоцентрици и това ги прави досадни, безполезни, опасни, неадекватни и вредни съграждани. Личи си през цялото време - фаса пред прозореца на автомобила за да не му мирише, постоянното псуване с другите шофьори по улиците, постоянното превишаване на скоростта, постоянното паркиране по тротоари и градинки, добавката 25ст дето бърка в джоба на 3млн данъкоплатци без автомобил, да не говорим какъв процент от тях шофират интоксикирани.
22
2
 
3
 
! Отговори
До OMG_Lucker преди 1 година
Да, бе да! Ти ще му даваш акъл / наклон / и т.н. Той да не е толкова ***, че да не знае как и кога се ползва джаджата? А и за какво се ръснал поне няколкостотин лева? За да му седи неизползваем в чантата/на седалката/...?
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 23 Още през 1981 г. в Пловдив Шишиньов откри полулегална школа по киокушин, а в Асеновград Жоро Велев преди него. Така че по-леко с Варна от 86-та!
20
1
 
18
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Не стана ясно къде го е блъснал- т.е дали е пресичал неправилно или напротив. А това е важно! Обаче: шофьорите дето си гледат телефоните докато шофират са предпоставка за катастрофи. Някои дори ЧАТЯТ! Абе калъфи! Обадете се по телефона, говорете, включете на спийкър или говорете през спийкъра на колата ако ви е по- нова. Или разбира се използвайте хендс фрий. Не ми го дръжте телефона като диктофон, не сте оригинални. И в никой случай НЕ ПИШЕТЕ СЪОБЩЕНИЯ и не зяпайте телефона!
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ...23 - Упражняват гласове друг път, упражняваха с бюлетините. Сега с тия мадуровски машинки по-голямата част от тях нищо не упражнява. Изумях, като чух ядосани комшии на възраст, баби и дядовци на познати, отказващи да гласуват, щото нямало да се оправят и щели да им се смеят. Искат си бюлетините, а и не вярват много на тия машинки. Що мислиш се редят на опашки, а не ходят до банкомат? На трима ходя да тегля пенсиите от банкомат, склонни са картата с кода да си дадат, на не искат да ги науча
18
3
 
10
 
! Отговори
Оди сей преди 1 година
Първо правило от упътването за живот на сенсеите: всеки сенсей е по - малък от iдiот с камион!
17
1
 
5
 
! Отговори
до 27 преди 1 година
Това е другият проблем - някой казал нещо си.В днешно време информация бол - четеш и си правиш сметката.Пак опираме до това, че масово хората не искат да си улеснят живота като се развиват, информират и т.н.Чакат на държавата, чакат на роднини и на каквото се сетиш още.Мина онзи строй, в който беше достатъчно да работиш нещо си и да създадеш поколение.Сега се иска и да мислиш, което е проблем и на голяма част от младите.
16
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изтриха ми коментара, защото написах, че убийството на мъж и на жена се наказва по различен начин от и обществото, и дефакто и от закона, нищо че на хартия двата пола са равни, те всъщност не са, жените винаги са много по-ценени. Видях протестиращи за убийството на двете момичета, а протестите за убийството на този достоен мъж къде са?
15
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сенсеи има само във Варна, първата школа в БГ отвори 86г., никъде в страната немаше такова нещо :)))
14
10
 
9
 
! Отговори
... преди 1 година
Днес са превели пенсиите.Пред квартален клон на пощата в 7.30 видях над 50 пенсионера, чакащи на опашка като през 90-те за да си вземат парите, въпреки че на всяка крачка има банкомати.После се замислих, че същите тези хора представляват 50% от населението ни и упражняват правото си на глас.Ето затова нищо не се променя, пълно е с хора, които искат да си живеят в миналото и не са направили ни най-малко усилие да влязат в крак с времето.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е от повишаването на глобалните температури. Хората стават по-раздразнителни, агресивни, разсеяни.
12
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора,аз днес за малко сам да се претрепя щото се подхлъзнах.Стига с това медийно лицемерие.Шуми се защото вече няма за какво друго.Какво,колите ли да спрем,да се качим пак на каруците.И пак ще има луди дето да газят.