Мъж намушка с нож съседи заради лай на кучето им

Пострадалите са с множество рани, без опасност за живота
12 авг 2022 16:37, Елка Василева
108
Мъж намушка с нож съседи заради лай на кучето им
Снимка: архив, БГНЕС

Мъж на 51 години от Поморие е нанесъл прободни рани с нож на съседите си заради лай на домашното им куче. Пострадалите са мъж и жена на по 46 години.

Нанесени са седем прободни рани в тялото на пострадалия 46-годишен мъж - три в лявата ръка, три в гръдния кош и прободна рана в областта на корема. Жената също е с прободна рана в корема. Това съобщиха от МВР в Бургас.

Инцидентът е станал около 15:50 часа вчера на улица "Княз Борис Първи". Там 51-годишният мъж след скандал със съседите си е извадил сгъваем с нож, с който им нанесъл прободни рани.

Пострадалите са настанени за лечение в болница, без опасност за живота.

Извършителят е казал, че междусъседският проблем е дългогодишен, като многократно е отправял забележки заради лаещото куче.

Намерен е ножът, с който е извършено деянието. Работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: кученожПомориелай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Заради лай на или заради *** ?
56
1
 
7
 
! Отговори
фгд преди 1 година
особено опасни са общинарите и дружките с кучешките приюти, които нарочно държат огромно количество бездомни кучета по градовете да осират всичко и д разнасят болести - за да си правят далаврките с държавни пари
55
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Психолог Грешна преценка, пси! Дано не си наистина психолог.
54
2
 
18
 
! Отговори
съсед до психиатър преди 1 година
Кучетата не са виновни за нищо, но много от тях имат наистина псичхино болни стопани
53
2
 
16
 
! Отговори
Психолог преди 1 година
Аз мисля че Анонимен умишлено дразни коментаторите. Едва ли има трезво мислещ човек, който ще приеме за нормално системното лаене на куче между 14:00-16:00 часа. В това време не се вдига шум. Регламентирано е в Наредба за опазване на обществения ред.Уважаемия Анонимен не е прав и за съветите си към хората. Казвам го като специалист. Може би трябва той да мина на преглед където праща другите.
52
5
 
20
 
! Отговори
Психиатър преди 1 година
Кучеманията е психично заболяване и антисоциално поведение опасно за околните! Кучетата нямат място в жилищни кооперации и урбанизирани територии, защото пречат на всички нормални хора, които не искат да съжителстват с животни!
51
2
 
25
 
! Отговори
Пострадал преди 1 година
Аз също съм потърпевш от шумни съседи, и то в часовете определени за почивка. Тия хора са много нагли, лъжат че не били тропали, ако ми пречел техния шум да съм им дал апартамента ми и те щяли да ми купят къща на село, заплахи за саморазправа и какво ли още не. Писал съм много жалби до Столична община и Полицията, но резултат няма. Ето затова става сакатлъците накрая като никой не иска да ти помогне, на човек не му издържат нервите
50
1
 
12
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Една държава трябва активно да играе ролята на посредник в обществото. И да контролира и при нужда санкционира. Стигне ли се до такива варварщини, значи сме отървали коня у ряката. А е лесно - имаш песове в апартамента - много добре - длъжен си за хабитат да им осигуриш шумоизолирана стая, минимум х кв. м. според големината на животното и ако не - съседа подава оплакване, идват, съставят акт - първо нарушение 100 лв. второ 1000 и трето 10000 - повече от стойността да си изолираш апартамента!
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПроСоТо "а ти пращаш хората на село" Ако са дошли от село и шумът не им понася, какво по-добро за тях от това да се върнат на село на тишина, чист въздух и спокойствие?
48
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, че сте толкова изнервени и шумовете ви пречат е сигнал за сериозно разклатено здраве. По-добре се погрижете за здравето си преди да е станало късно, отколкото да правите скандали на съседите си! Приемете това като съвсем добромамерен съвет!
47
3
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
до анонимен долу,който отсече:-"До съсед Всеки, който не може да търпи нормалните шумове в блоковете у София, да бъде задължен да се върне на село"...Ей,симпатяго,ти май дори не си и чувал как процедират с обществения ред цивилизованите държави?...В някои дори шума от пускането на вода в тоалетната,ако пречи на съседа,се санкционира!.Да не говорим за кучешки лай ,или пияндурски крясъци....А ти,***,пращаш хората на село ?!..
46
1
 
11
 
! Отговори
от съсед до анонимен преди 1 година
точно такъв тип поведение води до скандали между съседи и ... наръгване с нож. Мислене като на типичен егоистичен българин, я ше си праа кот си искам, па не ми пука на кой преча. Не е редно и нормално да пречиш, на който и да е. А ако пречиш, трябва да вземеш мерки ;)
45
1
 
9
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
До съседАбсолютна... *** ли каква дума да използвам... Налепиха си плочки в домовете, сложиха от най-евтиния ламинат без изолация отдолу и постоянно се провлачват дървени столове... плочата под мене се тресе от горното тракане. Отиваш казваш му, правиш му забележка, сложи едни подложки нещо.. няма, нагло-арогантни ***, без да имат грам съобразяване с околните. Как няма да има саморазправи, а кажи ми ?
44
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До съсед Всеки, който не може да търпи нормалните шумове в блоковете у София, да бъде задължен да се върне на село! Там ще му е тихо и спокойно! Освен ако му пречи и звука на щурците нощем или пък на вятъра. Тогава да потърси психолог.
43
1
 
17
 
! Отговори
съсед преди 1 година
всеки, който причинява дискомфорт на съседите си, било заради деца, кучета, музика и кво ли не, да бъде длъжен да си направи нормална шумоизолация на пода,а не подложката от 1мм и ламината 2мм отгоре ... по закон да бъде така! това не е нормално да се търпи, особено ако работиш и от вкъщи
42
5
 
10
 
! Отговори
Добре браво преди 1 година
Но нямаше ли да е по лесно да ликвидира първо кучето. Сега ще го вкарат в панделата а кучето ще продължи да лае и да дразни и другите съседи. Или е бил поддръжник на принцип че единственото по гнусно нещо от кучето е неговия собственик кучкаря.
41
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тук в София лаят и ос*рат.Постоянен тормоз от съседските кучета 24 часа лай.В Германия, ако кучето ти е шумно могат да го кондускуват, а тук дори не им събират като се изхождат.После защо хора умират от кучешка тения през 21и век!
40
1
 
8
 
! Отговори
Лолуги преди 1 година
Сандокан, малеее с двата ножа!
39
13
 
5
 
! Отговори
Да преди 1 година
ходи в пещерата сам като му пречи светът!
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
К това е за кучето, а за паркиране в Поморие ще стават и по- лоши неща! Разградили са улицата и вече народа е настръхнал к налита на бой! Приятна почивка! Идвайте със самолет!