Полицайка седна пияна зад волана, образувана е дисциплинарка

Държала се арогантно с колегите си
38
Полицайка седна пияна зад волана, образувана е дисциплинарка
Снимка: БГНЕС

Полицайка е отказала да даде кръвна проба за алкохол в Бургаско, срещу нея е образувано дисциплинарно производство. Тя ще бъде временно отстранена от длъжност. Това съобщиха от ОДМВР-Стара Загора.

Около 5:10 часа в близост до разклона за бургаското село Равадиново служители на РУ - Созопол са спрели за проверка автомобил, управляван от жена. Тя е отказала да даде проба за алкохол с техническо средство, след което ѝ е издаден талон за кръвна проба, но не се е явила в определеното медицинско заведение. По случая е съставен Акт за установяване на административно нарушение. Установено е, че жената е младши полицейски инспектор във Второ РУ - Стара Загора.

Служителката на МВР е къмпингувала на "Златна рибка" и е подала сигнал на 112 за възникнал скандал между лагеруващи. При пристигане на униформени от РУ-Созопол, тя се е държала арогантно с колегите си и се намесила при изпълнение на служебните им задължения. Управителят на къмпинга я изгонил, след което тя се качила на колата във видимо нетрезво състояние. Малко по-късно е спряна за проверка.

"Припомняме, че един от приоритетите на МВР, който министър Иван Демерджиев отбеляза още при встъпването си в длъжност бе, че ръководството на министерството ще бъде взискателно спрямо работата на служителите и безкомпромисно по отношение на всяко допуснато от тях закононарушение", пишат в прессъобщението от МВР.

“Ръководството на МВР няма да толерира подобни случаи и моментално ще взима мерки”, заяви по повода министър Демерджиев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
3
 
! Отговори
Мая преди 1 година
Бас че е от Перник, най нагли,коромпирани с от там!
25
11
 
0
 
! Отговори
Стоян преди 1 година
Това някакъв майтап ли е?Кой полицай ще проверява колега за алкохол?
24
1
 
8
 
! Отговори
Вакс Ваксов преди 1 година
Чашков Многоимотника ги подбираше като него-който не може да дръпне 3 ракии за час-вънка!!!
23
2
 
8
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Кой знай? Щом пий алкохол мой и дудучета дъ прай?
22
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Престанете да назначавате проституттки в полицията и армията.
21
1
 
6
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Съмнение за употреба на алкохол ,талон и я пускат.Ако след това беше предизвикала ПТП и убила човек кой щеше да е виновен.Разбира се,шофьора ,а пусналите я полицаи.Ех България за това е но това положение.
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Т'ва едно време при бай Тошо си беше същото, както и сега! Младшите инспектори от КАТ опираха пешкира. Познавам един бивш офицер от ДС. Не доносник, а щатен служител. По професия беше електроинженер, но то беше само за маскировка. Разправяше че си кара личния автомобил (Москвич) пиян като г*з, и като го спре патрулка - само си вади служебната карта и оня му козирува! Е, а младшия персонал в милицията стягаше коланите... няма как!
19
0
 
11
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Не е била пияна,защото знае законите и няма как да се докаже без дрегер поне.Каква клевета!Няма да има досъдебно производство,а дисциплинарното,ако е уволнение ще падне в съда и точно ще и платят като обезщетение глобата от два бона,че е отказала да даде проба.Ужас!
18
0
 
17
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Горката, доста е тъпичка милата, ама все пак е станала полицай, каква да е...
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали й талон да се яви някъде смях. Щом някой го подозират че е пил не трябва да се пуска докато не се установи дали е пил или не, а не да го пускат да ходи някъде сам. Егати абсурда.
16
0
 
22
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
Все още няма полиция. Има останки от милицията, и то от най-калпавата и част.
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълна пародия, откъде ги събират и какъв е конкурса ,то както гледаш и бившия им шеф Рашков ,май са от един калъп,колко ли пъти и него са го хващали?
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Родната полиция ни пази"! Пази боже вади от такива вардещи.
13
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи пияна отказала проверка и са я пуснали пияна с колата да се проверява в лаборатория. Ами и тези са за дисциплинарка.
12
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Впрочем , ако е достатъчно смела - може да даде днес.бг под съд за клевета.От къде знаете ,че е била пияна след като нито дрегер ,нито кръвна проба са го доказали? Така написаното заглавие , може ли да бъде доказано? Или всеки е пиян до доказване на противното?
11
2
 
20
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Таа от новия, Рашковия набор на полицаи ли е? Съответства на критериите на Радев и Дамаджаната.
10
0
 
28
 
! Отговори
Ю бре преди 1 година
С татуировки ли е? С много ли?
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами баш защото е полицайка ,знае за връзките в закона.Сега акт 2000 за административно и ще и пръснете на трътката с дисциплинарката.....И да я уволните, съда ще я възстанови.
8
12
 
27
 
! Отговори
Добрев преди 1 година
Те всичките полицаи и полицайки карат пияни, но Бойко Борисов ги пуска. Време е отново да го арестуват, а не само да го глобяват. Той нали е генерал от пожарната, а не иска да гаси пожарите в България. Всеки да си гледа работата, но не и когато е пиян.
7
0
 
29
 
! Отговори
ахахахх преди 1 година
кой я е назначил или няма да кажете?