Борислав Панев остава в ареста, от месеци планирал убийството на Удо Ланге

На записи от камери се виждало как мъж и жена бягат от местопрестъплението
16 авг 2022 17:15, Нели Христова
65
Борислав Панев остава в ареста, от месеци планирал убийството на  Удо Ланге

Борислав Панев от месеци е подготвял убийството на Удо Ланге, каза съдия Калин Баталски като се позова на разпита на съпругата на жертвата Елизабет. Тя е била работодател на Панев. Двамата имали любовна връзка, посочи още магистратът в определението си, цитиран от "24 часа".

Още по темата

Той обясни, че Панев е купил електрошок от типа тийзър, както и хлороформ.

На 11 август издебнал Ланге в гаража му. Ударил го с електрошока. От това била и раната на врата на мъжа.

След това се качил на гърдите му. Счупил му няколко ребра от натиска и така му причинил кръвоизлив на белия дроб. По това време Панев притискал парцал, напоен с хлороформ към устата и носа на жертвата. Това станало ясно от показанията на Елизабет Ланге.

На записи от камери се виждало как мъж и жена бягат от местопрестъплението.

Съдия Баталски обясни, че има опасност Панев да извърши друго престъпление и да се укрие. Затова го остави в ареста. Решението може да се обжалва пред Апелативния съд в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
До 57 преди 1 година
Абсолютно си прав! Както написах и на друго място "Делта Хил" не е милионерско сборище. Най-малкото, милионерите не живеят в толкова тесни къщи, каквито са повечето там. Само на Удо се различава и на строителя на комплекса. Хората са прости и вярват на всичко написано. Слави Трифонов, няма имот там.
43
2
 
2
 
! Отговори
do 53 преди 1 година
чак за милионери не е, преди години като започваше проекта имотите бяха на смешни пари, ама явно не си от София и околията и не знаеш
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 41 Въпросната Елизабет досущ прилича на първата му жена, ако се казва Дорис. Или на сестра му, не знам с точност Дорис каква е.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А аз пък мислех, че е първата му съпруга в съдружие с медицинско лице от Швейцария, заради това, че са зарязани с дъщеричката.
40
0
 
9
 
! Отговори
Ми555 преди 1 година
А любовчията откъде знае къде са дрехите на Удо, че и да го преоблече? Ясно е, че убийството е най- малкото В СЪДРУЖИЕ - И ДВАМАТА СА УБИЙЦИ И СА ДИРЕКТНО ЗА ЗАТВОРА!!! СРАМОТА!
39
1
 
5
 
! Отговори
Я ВИЖТЕ В КОМПА преди 1 година
КАКЪВ ПЕРНИК БЕ ХОРА? ДЕЛТА ХИЛ Е ЦЯЛ ГРАД ЗАТВОРЕН ТИП ЗА МИЛИОНЕРИ. ТРИФОНОВ ЖИВЕЕ СЪЩО ТАМ.
38
1
 
5
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 1 година
КРАСИВАТА НЕНАГЛЕДНА ЕЛИЗАБЕТ ДА ПОЕМА КЪМ СЛИВЕНСКИЯ, А РОМЕО КЪМ ЦЕНТРАЛНИЯ. ЩЕЛИ СА ДА РАЗДЕЛЯТ ПАРИТЕ ОТ НАСЛЕДСТВОТО, АМА АКО БОЙКО РАШКОВ ГО РАЗСЛЕДВАШЕ И ИМОТА СТАНЕ НЕГОВ!
37
0
 
11
 
! Отговори
Офффф преди 1 година
" Компетентният" Ботьо Ботев беше казал, че било непредемишлено и напълно случайно.....пфу!!! СЕГА ВИ КАЗВАМ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ЕДНОВРЕМЕННО ДА СКАЧАШ ВЪРХУ ГЪРДИТЕ НА ЧОВЕК И ДА МУ ДЪРЖИШ ХЛОРОФОРМ ПРЕД УСТАТА И НОСА!!! ДЪРТАТА КУ...ВА Е ПОМАГАЛА. И НЕ САМО - ТЯ Е ПОРЪЧИТЕЛЯТ И МОЗЪКЪТ. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТЯ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ И ДА ГО ОТНЕСЕ САМО ЛЮБОВНИКЪТ!!!!!!
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
как човек от Швейцария отива у Перник на най-дивата селения?!? с какъв акъл, бе бате?!? Да си беше стоял у швейцарията още щеше да си жив, нищо че кравите са по-красиви от жените... ама ей го на.
35
1
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Тежко е,когато между ушите е напълно празно.Делото ще се наблюдава от швейцарското посолство и Борислав Панев ще го отнесе на 100%.
34
3
 
5
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Дърта е. Към 55-годишна.
33
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** не става за капиталист, защото там трябват качества ... но пък да пречука някой да му вземе парите - там равен няма ... а иначе чака путин да го спаси от лошите капиталисти.
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя да не е на Владо Панев от *** брат?
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са повторили стъпка по стъпка филма "Перфектно убийство" с Майкъл дъглас и Виго Мортенсен. Пък се и снимали.
30
0
 
23
 
! Отговори
И сега какво правиме преди 1 година
Бото Ботев се компометира за пореден път. Какви есперти какво нещо. Нищо чудно че за последните 32 години няма нито едно разкрито поръчково убийство.
29
0
 
12
 
! Отговори
ботьо ботев - гений преди 1 година
Непредумишлено е планирал убийството месеци и то по начин, който съм сигурен, че съм гледал във филм или сериал с цел прикриване.
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако видите как изглежда въпросната Елизабет направи ще се хванете за главата. Заради това *** няма как да се извърши убийство. По-вероятно е да е за пари. Още по-вероятно е извършителката да е тя. Абсолютно женско е да убиеш с електрошок и хлороформ.
27
8
 
20
 
! Отговори
:-) :-) :-) :-) :-) преди 1 година
Бегайте далече от тази ....галска държава . Как може хора от бели държави като Швейцарци ' или гърци да се свързват с *** жени от ......стан. Това е безумие Господа от бялия свят. Опичайте си акъла за да си съхраните живота. И бегайте далече от тази прокажена територия от ада. Тука е деветия кръг на Данте Алигери. Най тежките случаи се раждат тук за изкупление.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това на снимката е къщата на убития,първата вдясно след бариерата
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А коя е "златотърсачката", назована Елизабет? Вярвам, че тази е двигателят на престъплението! Сигурно сега покрива разходите по "оневиняването" си.