Преди трагедията в Стара Загора - домашно насилие и побой

Отношенията на военния и съпругата му се влошили напоследък
77
Преди трагедията в Стара Загора - домашно насилие и побой
Снимка: БГНЕС

Преди да се стигне до фаталната развръзка в семейството на военния и съпругата му е имало домашно насилие и побой на работното място. Това става ясно от съобщение на военно-окръжната прокуратура в Пловдив. Телата на двамата бяха открити във вторник в семейното им жилище в Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство, което да установи дали военнослужещият С.П. умишлено е умъртвил съпругата си В.П.

Още по темата

Двойката имала сключен граждански брак от 2010 г. През последните месеци отношенията им се влошили, което довело до чести вербални спорове и физическа саморазправа между двамата, сочат данните от разследването.

На 13 август мъжът посетил работното място на съпругата си и предизвикал скандал, придружен с нанесен побой. Тъй като В.П. не се явила на работа на 15 август, нейна колежка се опитала да й се обади, но не се свързала. Затова се обадила на майката на В.П.

Подаден е сигнал в ОД на МВР - Стара Загора за издирване на В.П. На 16 август полицейски служители отишли до семейното жилище на С.П. и В.П., звънели, но никой не отварял. След като отворили входната врата, полицаите видели труп на мъж в коридора на апартамента. Веднага са информирани Военно-окръжната прокуратура в Пловдив и РС "Военна полиция" - Пловдив.

Мястото е запазено до пристигане на военен следовател, който е извършил оглед. Намерени са труповете на двамата съпрузи с видими огнестрелни рани в областта на главата. Установено е и огнестрелно оръжие, законно притежавано от С.П., с което се предполага, че е причинена смъртта и на двамата.

Продължава извършването на процесуално-следствени действия, работи се по всички възможни версии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само като им видите физиономиите на ''военнослужещите'' в България и ви става ясно що за стока са. От възможно най-ниските слоеве на обществото, неграмотни и необразовани ута*ки.
25
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормален военен няма в България. Всички са алкохолизирани д*генерати до един. Факт. В 90% от престъпленията има замесен или бивш/настоящ военен или бивш/настоящ милционер.
24
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Контингента на Радев, поредния военно-психопат
23
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да... Чакайте такива като този да пазят Родина... Нещастници безполезни! Всички редовно на психотест!
22
3
 
11
 
! Отговори
Докторите лекуват преди 1 година
Добре че някой пациент не е напсувал сестрата че тогава докторите щяха да освирят махалата пазейки си правата. А тук само някакъв военен пребил сестрата, за която бил женен. Естествено, няма защо да се звъни на охраната на болницата, то всичко си е наред, никой не е посегнал на правото им да слагат маркучи на упоени хора.
21
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Военен, полицай, таксиджия и контрольор не са хора.
20
1
 
31
 
! Отговори
До Анонимен 27 преди 1 година
Абе как все някой друг е виновен. Това,че някой е убиец е само и единствено по негово желание освен ако не става дума за самозащита.
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
33 погром над държавата и геноцид над населението.
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много нискорадрядни същества се извъдиха по тези земи - и от двата пола.
17
3
 
4
 
! Отговори
Бау преди 1 година
До Е, че квоТака е на примитивно ниво - ,,Щом ме бие, значи означавам нещо за нея, а може и да ме обича!".
16
9
 
5
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Господи, каква непреодолима любов! Чук е възмутен от скандала, а Гек вижда проблема в това, че не е спазена най важната Божа заповед - Да знаеш своя Един Бог и да не си правиш кумири от земни и въздушни неща! А вие толкова сте хлътнали по Някоя или Някой, че сте останали без акъл и ставате престъпници! Плюс това сте низши натури! Висша натура като Гек, когато обича някоя, иска тя да е щастлива, дори когато тя не е с него! Дори затова я гони от себе си, за да си намери човек като хората!
15
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе материала в Бг, не става и това си е.
14
13
 
25
 
! Отговори
Изключително Умен преди 1 година
Ами след като ГЕРБ и ушевата мутра Борисов закриха работещи държавни здравни заведения, за да построят с европари техни фирмени, какво очаквате да се случи? Когато рушиш нещо работещо, очаквате да стане нещо добро ли? Стават тези неща. Ще стават и все по-чести. Всичко вече е клинични пътеки, лекарите не ги интересува да ти помогнат, само да те вкарат в "правата" пътека.
13
14
 
5
 
! Отговори
Кеф преди 1 година
Няма лошо по малко хора по машко хляб ше купуват по малко търсене цената пада така ше ям аз евтинко
12
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докога ще се оставя оръжието на пенс военни и милиционери? Няма ли кой да прекрати СОЦ. наредбите от преди 50г? Ако е така, нека оръжието бъде за всички - всеки има право на самоотбрана, ама на ужким в БГ.
11
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо правителството на Кирил Петков не е взело мерки, за да спре домашното насилие?
10
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ушеви и военни, като започнат да влизат трудно в асансьора с рогите,побесняват. Ама то е редно да им се помага, нали за това сме хора всеотдайни,. Аз например никога не съм отказвал да наточа кухненските прибори,да сменя кранче, уплътнение, каквото има нужда,на съседката, когато мъжът й щави нощем по трънаците. Помагам му,нали за всички нас се блъска .
9
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв мъжкар? Щом е военен, значи не става за нищо. Там отиват, ако наистина не могат да намерят ама абсолютно никаква работа. За мъжкар и баровец не е, но щом е там е 100% комплексар, псуващ и ненавиждащ всичко около себе си.
8
3
 
30
 
! Отговори
Време е! преди 1 година
Да са живи и здрави всички работещи в институциите, които са си затваряли очите удобно! Да се връща на тях и на децата им добрината и полезното действие което вършат!!!
7
5
 
33
 
! Отговори
до 6 преди 1 година
А мястото на мъжа е пред лаптоп втора ръка, небръснат, по скъсан потник, с вонящи нозе и още по-смърдящи дедукции! Разбира се в никакъв случай това не са всички мъже, а някои нещастни маргинали!