Мартин Боев не бил викан да разпознае тялото на брат си

Не знае дали и родителите му са били повикани
31 мар 2023 13:23, Нели Христова
11
Мартин Боев не бил викан да разпознае тялото на брат си
Снимка: Facebook

Мартин Боев, братът на изчезналия Емил Боев, твърди, че не е викан да разпознае намереното край Перник тяло, нито знае дали полицията се е свързала с родителите му.

Още по темата

По-рано днес обаче от регионалната прокуратура в Перник обявиха, че властите са се свързали със семейството му още в 22:30 часа снощи и брат му, както и баща му, са разпознали тялото.

Мартин Боев казва пред bTV, че досега семейството не е получило никаква информация от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
стига сте писали глупости
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едните казват че са викали родителите а другите викат никой не ни е викал. А вземете се разберете де.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никъде не е бил видян онзи ден в София. Видяното е друг човек и просто разни лелки с много свободно време злоупотребяват. Това е!
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Странен случай,преди 3 дена майката на изгубелия се Емил Боев от мъка и отчаяние,че сина й е в неизвестност с молба за съдействие остави телефон за връзка с нея и семейството й пред СМИ и електронни медии които в сайтовете си разглеждат такива случаи за хора в попаднали в неизвестност включително и държавни служби като МВР и конкретни за издирване на лица и деца загубили се също в неизвестност с дни,седмици,месеци,години,но след съобщението на следващия ден,че бил видян на 3-я ден намерен мъртъв
7
10
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
тези са некакви нар-ко-мани един не си спомня друг не знае дали са виканиродителите му изобщо добре че приключи вече всичко да мирясат
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много странно.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми не е викан, за да не вземе да пита как прободни рани са причинени от клони. Щото после ще трябва и него да го търсят по реките. А и то е важно на хартия как са нещата, а не в действителност. Щом пише, че са го викнали и е ходил да разпознава тялото, това е.
4
3
 
7
 
! Отговори
Ами преди 1 година
То не е нужно полицията да кара цялата рода. Вика се един човек. Това е майката или бащата. Ако не са живи те, тогава някой друг роднина. Дайте да викнат някой друг братовчед или чичо. Освен това, разпознаването е просто неформално в случая, колкото да имат данни, дали е същия човек. Доколкото пушете и личната му карта е в него, има и особена татуировка, а ще се назначи ДНК експертиза, която със сигурност ще потвърди. Ясно е, колко и братчето има общо със семейството щом не е запознат.
3
6
 
14
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
Братчето лъже , а майката не казва какви проблеми е имал Емил. Любовна мъка , шизофрения или наркотици.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1, и мързеливите трябва да ядат, затова е измислена журналистиката
1
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не виждам каква работа има бТВ да ходи да разпитва човека. Понякога тези репортери мога да ги нарека само лешояди с манталитет на конска муха. Никакво уважение, разбиране и благоприличие.