Събличала ли е полицията клиенти на дискотека в Пловдив?

Хората не можели да напуснат заведението в продължение на пет часа
7 май 2023 08:55, Нели Христова
142
Събличала ли е полицията клиенти на дискотека в Пловдив?
Снимка: БГНЕС

Безпрецедентен обиск на клиенти в нощно заведение в Пловдив. Полицията затвори за пет часа нощно заведение. Клиентите се оплакаха, че са били унижени, като са съблечени чисто голи, преди да бъдат пуснати от органите на реда да си тръгнат, предаде NOVA.

"Спряха музиката и наредиха всички в колона. Започнаха да проверяват всеки и не ни пускаха да си ходим. Това продължи дълго време. Абсолютно всички бяхме събличани - за мен това не е нормално и е унизително", обясни клиентка на заведението.

"Съблякох си панталона, накараха ме да клекна и ми издадоха протокол. Това се случи с всички останали. Не ми е приятно, не се чувствам окей", добави друг клиент.

Мъж, работещ на входа на заведението, каза, че полицаите са нахлули, спрели са музиката и са започнали да се държат арогантно. "Закараха ме в тоалетната и ме накараха да си сваля гащите. Чисто голи - мъжете ни караха да си сваляме панталоните и гащите и да клякаме", добави той.

От полицията обявиха, че става въпрос за специализирана полицейска операция, свързана с наркотиците. Образувани са три досъдебни производства.

"Никога до момента не е имало подобна акция. Забраниха на хората в продължение на пет часа да напускат обекта. Беше ограничен и достъпът до санитарните помещения", подчертаха от ръководството на нощното заведение.

По разказа на една от сервитьорките тя е започнала да прави клип с телефона си, когато полицай отишъл при нея и я предупредил да изтрие записа, или в противен случай ще бъде задържана и отведена в районното управление.

"Снимала съм само клиенти след тяхното изрично съгласие. Лица на полицаи не съм снимала. Заплашиха ме, че ако не изтрия клипа, ще ме арестуват. Удариха ме през ръцете. Близо 400 души бяха проверявани и събличани в продължение на пет часа. Лично аз ще пусна жалба", разказа потърпевшата.

Нейна колежка допълва, че униформен сужител я спрял на паркинга и ѝ казал, че ще трябва да бъде поемно лице.

"Обясни ми, че нямам право да откажа и ако откажа ще ми бъде съставен акт. Заведоха ме в районното, където трябваше да наблюдавам как претърсват и обискират чисто гола жена... гледката беше потресаваща", споделя служителката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
0
 
! Отговори
И аз искам преди 11 месеца
Да претърсвам голи мадами -- още една такава акция и мераклите за полицаи ще са неудържими !
100
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да влезнат в Парламента така
99
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Почват с акциите за сплашване на населението за да се свиква с мобилизацията която готвят! България е продадена и тези са аналозите на българите едно време които са отвличали деца за турските поробители! Това е полицията Ени...ари!!!!
98
1
 
4
 
! Отговори
Ойнк Ойнк преди 11 месеца
400 дела в съда и да им дойде акъла на груголицаите!
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 102 - Тази "идилия" присъства в главата ми като спомен от нещо реално преживяно.
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Пешо - Не точно ... Конкуре та плаща повече.
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 90 - Поприбцип синправ, но хората се олашат като видят 30 мъже запасани с пистолети.
94
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 98 - Съставили са три акта. 400 посетители + служителите. Ще намеря повепе наркотици в библиотка. А в ораламента ще са много повече.
93
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 99 - "После си тръгват и купонът продължава, никой и не помисля да се оплаква." - Хахаххахха! Ох, тая идилия в главата ти е жалка ....
92
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 100 - А киро с пицата на Семерджиев?/
91
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сега и в парламента да съблекат 240 души , ако не оставка на всички гоффна в униформи и прекият им началник
90
8
 
6
 
! Отговори
Не знаят какво е преди 11 месеца
полиция да влезе в дискотека в САЩ. Изведнъж спират музиката, светват нормалното осветление и заповядват всички да останат по местата си. Никой не смее да мръдне и да шукне. Няколко полицаи бавно обхождат цялотно заведение и внимателно оглеждат всекиго, явно търсят определен човек, но не дават никому никакви обяснения. Този техен обход продължава дълго време. После си тръгват и купонът продължава, никой и не помисля да се оплаква.
89
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И по телевизията чухме вой срещу тази полицейска акция, но така и не разбрахме дали са намерили наркотици, у колко хора и в какво количество? Отговорът на този въпрос ще докаже дали акцията е била необходима или са се поизхвърлили.
88
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Спасов 88. Някъде май видях, че е 'Бушидо'.
87
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ние ще си шмъркаме у диското, а те нека да ходят да хващат Големите мексикански барони у Мексико. Взели сме тука да се веселим, нищо лошо не правим. Онези Големите мексикански наркобарони са виновни, те ни дрогират, ние сме техни жертви. Пласираме тука на други жертви, всички сме жертви на мексиканските картели. Дрискотека без дрога е загуба на време. Заради дрогата сме дошли на дрискотека. Всяка дрискотека е пералня за пари от дрога. Това го знае всяко хлапе.Големите мексикански картели хванете
86
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Много срамливи се оказаха дискотекаджиите. На голо парти и стриптизьорки на кол отиват, няма от какво да се срамуват. Те не са голи, а покрити с татуировки. Искат борба с наркотиците, срещу Семерджиев и дрогираните ездачи. Дрискотеката пере парите от дрогата. Това са исканите от тях мерки срещу Семерджиев, Симоните и корумпираните ченгета, които защитават пласьорите и употребяващите в дискотеките. казаха, че главната употреба е в дискотеките и там трябва да се контролира.
85
2
 
10
 
! Отговори
Карамански преди 11 месеца
Да пишат имената на полицаите и от кое РПУ са. Оставка на вътрешния министър! Може би Радев така иска да го смени? Като нареди незаконна и брутална операция за сплашване на населението. Наркотиците които се конфискуват от полицията... сигурно се препродават или се шмъркат направо от ченгетата на смяна.
84
5
 
12
 
! Отговори
Динко преди 11 месеца
Днес в Пловдив, от утре и в други градове! Радев е наредил да се сплаши народа с полицейски произвол, защото мислят да въвеждат диктатура по руски модел. За човешки права забравете! Тук е Булгарист'ан.
83
4
 
13
 
! Отговори
Иванов преди 11 месеца
Сигурно никакви заповеди за обиск и арест не са представили. Чист полицейски произвол. Да унижаваш 400 души все едно всички са престъпници! Хората не си знаят правата! Ако е имало адвокат в дискотеката може да осъди държавата България в Страсбург за милиони!
82
4
 
14
 
! Отговори
Пена преди 11 месеца
Мутрите в България са ченгета. А ченгетата в България са мутри. Малко е сложно за чужденците ама и те разбират що за държава е България.