Полицията спипа дрога на два адреса в Софийско

Екстази и амфетамин иззети от дома на 55-годишен
30 май 2024 16:04, Александър Попов
3
Полицията спипа дрога на два адреса в Софийско
Снимка: БГНЕС

Значително количество наркотици са иззети при акции, проведени на два адреса в София област, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – София.

При единия случай вчера етрополските криминалисти са извършили претърсване на частен имот в село Лъга и са иззели 13 засадени растения от рода на коноп в различен стадий на развитие. Адресът е обитаван от 22-годишна жена. По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата, посочиха от полицията.

Акцията по другия случай е проведена на 28 май от служители на Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОД на МВР - София и служителите от Районно управление - Ихтиман. Те са извършили претърсване на частен адрес в Ихтиман, обитаван от известен на органите на реда и осъждан 55-годишен мъж. В жилището полицейските служители са открили пликчета с общо около 68 грама суха зелена тревиста маса, реагираща на екстази и друго, съдържащо бучка бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, с тегло около 53 грама. Обитателят на адреса е задържан за срок до 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство. След доклад на събраните доказателства в прокуратурата мъжът е привлечен в качеството на обвиняем и му е взета мярка за неотклонение „парична гаранция“, информираха още от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: мврнаркотици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
намалиха наполовина производството и разпространението на наркотици с тези арести, ми да те едрите риби са под закрила
2
0
 
10
 
! Отговори
FUCKGOVERMENT преди 1 месец
Хахахахахахаха правилно ли разбрах, или тоя е писал пиян статията? От кога зелената суха тревиста маса реагира на екстази? Тея чингели заедно с твърдоглавите ни прости министри и депутати, хептен изтрещяха! Оставете хората да си пушат за релакс и щастие!
1
2
 
4
 
! Отговори
нека да позная : преди 1 месец
Единия адрес е "Козяк" 16 ?