Носителят на Грами Sharam зад пулта на 18 февруари у нас

Идва за рождения ден на клуб Ялта
Обновена: 14 фев 2012 12:19 | 14 фев 2012 12:19,
0
Носителят на Грами Sharam зад пулта на 18 февруари у нас
Носителят на Грами Sharam. Снимка: клуб Ялта

Едномесечният парти маратон по случай 21-вия рожден ден на клуб Ялта продължава и този уикенд. В петък зад пулта ще застанат родните артисти Dr. Feelgrove, DJ Rady, Moevv, Deep Laid и DJ Sla-P.

На 18 февруари, събота, зад пулта пък ще застане световната звезда Sharam. Гостуването му у нас е част от турнето "Warung Live Tour", в което представя първата си компилация от пет години насам.

Любопитното е, че албумът му е всъщност запис на негов сет в клуб Warung, повече известен като Храмът на електронната музика в Бразилия. Сетът му тогава продължава над 10 часа, а излязлата наскоро компилация Warung е събрала най-доброто от него в 3 часа.

За Sharam уникалността стои винаги на първо място. Той се доказа като експериментатор, който няма спирачки в смесването на иначе несъвместими стилове. Така например, си позволи  да възроди миналото с ремикса  на Patsy Cline “She came along”, работи заедно с P. Diddy и Tommy Lee, a гласът на Шакира се извисява в парчето му M.I.T.T. Награждаваният с Грами за най–добър DJ и продуцент, е правил ремикси за Мадона, Депеш Мод, Ролинг Стоунс.

Билети за партито са пуснати в мрежата на eventim.bg и ticketstream.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Sharamклуб Ялта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари