Club Life 3 – Стокхолм, поредното бижу на Тиесто

Холандецът се опитва да се върне към европейските си корени
28 юни 2013 10:36,
0
Club Life 3 – Стокхолм, поредното бижу на Тиесто
Тиесто. Снимка: Reuters

Тиесто продължава с все същата неуморна сила да радва своите фенове и тази година. Макар в последните 5 години да премина през сериозна трансформация в стила и съответно да обра и доста критики заради това, холандецът не спира да твори, като тази година е особено активен.

Club Life 3 e третата му поредна годишна компилация, в която той избира най-добрите според него парчета и ги съчетава в безупречен микс.

След Лас Вегас и Маями, тази година Тиесто се опитва да се върне към европейските си корени, като дестинацията е Стокхолм, макар звученето да си остава по-скоро в рамките на американизираното EDM от последните две години. Club Life 3: Стокхолм обаче увеличава още повече оборотите и ни предлага вече традиционното многообразие на млади изпълнители, утвърдени имена и собствени продукции. Единственото, в което енергичният микс, не е напълно изпипан е наличието на доста вече добре познати на ценителите и любителите на Тиесто тракове, както и ремикси на комерсиални парчета, на мястото на богатството в миналите две издания на чисто нови открития. Именно по този начин се появиха на голямата сцена имена като Баги Бегович, Авеста и Angger Dimmas, които иначе не биха могли да пробият без подкрепата на бившия номер 1 сред диджеите.

Именно тези обичайни заподозрени се завръщат в третата серия на компилацията и ни радват с нови продукции, а още по-засилено е участието на самия Тиесто с доста ударните му ремикси. Club Life 3 започва с поредното страхотно интро – Paradise с новата звезда под закрилата на Тиесто – Dyro. Холандецът усилено лансира младия си сънародник и като погледнем какво се случи с миналото му протеже – Хардуел, който за няколко години се превърна в едно от топ имената на EDM сцената, може да очакваме същото и в този случай.

Приключението продължава с Take Me With You – много качествено вокално парче, което обаче отчасти напомня на някои от по-комерсиално насочените хитове на Армин, които залагат главно на женските вокали и оставят на заден план електронното звучене. Баги Бегович присъства с цели две парчета този път, а между тях се прокрадват вече доказали се хитове като Apollo на Хардуел и Clarity на Zedd, която усилено се бори да стане водещата електронна продукция на 2013.

Компилацията продължава шеметно с прекрасното Sweet Nothing на Калвин, друг голям хит от тази година – I Love It на Icona Pop и Carried Away от Passion Pit, всички те миксирани брилянтно от самия Тиесто. След това звученето взима неочакван завой с много по-малко комерсиални продукции като Cango, Shocker и Back To The Acid, за да стигне шеметно до кулминацията на компилацията – ремиксът на Алесо на If I Lose Myself от One Republic, което също се бори да получи титлата парче на годината и то съвсем заслужено. Единствено краят е малко разочароващ, тъй като United на Тиесто и Quintino & Alvaro не успява до достигне висините на затварящите парчета от последните две години – но като се има предвид, че това бяха фестивалните бомби Cmon и Maximal Crazy, летвата беше поставена доста високо.

Club Life 3 Стокхолм е поредното бижу във вече така дългата дискография на Тиесто. Макар много от старите му фенове да не приемат това, което той прави сега, Тиесто продължава да е на върха на света в електронната сцена, а меломаните могат единствено да са доволни, защото стават свидетели на писането на историята на EDM. Без съмнение след десетина години, изданията от поредицата Club Life ще са станали класики в електронното звучене по подобие на предишните серии на холандеца – Magik 7 и In Search Of Sunrise, които и до днес остават еталон за качествен транс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари