Най-добрите диджеи акостират в София на 27 февруари

Слагат озвучителна система от игрите в Сочи
10 фев 2015 14:24, Александър Попов
6
Най-добрите диджеи акостират в София на 27 февруари
Снимка: Тop 100 DJs World Tour

В края на този месец, точно на 27 февруари, зала Арена Армеец ще бъде домакин на мащабното световно турне Тop 100 DJs World Tour. Впечатляващото е, че то има само пет световни дати и София е една от тях.

Подобаващо голяма сцена за артисти от този ранг, огромен LED екран, кристален звук и специални ефекти ще съпътсват шоуто на част от най-добрите диджеи в света - Hardwell, Fedde Le Grand и Sunnery James & Ryan Marciano.

Концепцията Top 100 DJs World Tour изцяло нова и е дело на продуцентите на супер успешното шоу Armin Only Intense, което българската публика видя миналата година.

"Всички, които дойдат на Тop 100 DJs World Tour, ще се докоснат до заряда и силата, която носят диджей номер 1 за последните 2 години Hardwell, Fedde Le Grand, който пази България на специално място в сърцето си, както и невероятният тандем Sunnery James & Ryan Marciano", споделя Теса Спрангемайер, тур мениджърът на събитието.

"В пътуващото по целия свят шоу, залагаме освен на най-добрите диджеи, така и на най-качествената техника. Обърнали сме внимание и най-дребния детайл, за да предложим на феновете възможно най-запомнящото се парти", допълва още Теса.

Гаранция за кристален звук е системата, използвана по време на откриването и закриването на олимпийските игри в Сочи 2014. Тя ще бъде инсталирана в “Арена Армеец” 2 дни преди шоуто, за да има време да бъде настроена спрямо акустиката на залата. За перфектната видимост и допълнителни ефекти, зад сцената организаторите ще поставят и най-големия наличен LED екран.

За по-взискателните фенове ще бъде изградена VIP зона, която предлага хубава гледка към терена и сцената и седящи места. Билетите за VIP пропуските са на цена от 100 лева, а в мрежата на Eventim могат да бъдат закупени и стандартни билети от единствената оставаща ценова категория - 60 лева.

Без подгряващи артисти шоуто стартира точно в 21:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Граматиков преди 9 години
Акостиран на пристанище Ариана, идвайки от Перловската река или Аукастират, което ще е принос към българския език!
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ей най-накрая ще акостират
2
1
 
5
 
! Отговори
яко преди 9 години
ще е супер ,жалко че няма да е на открито ,би било по голям купон
1
1
 
9
 
! Отговори
Кругер преди 9 години
Там сме :)