Купонът се задава, ясна е програмата за Solar Summer

Dubfire идва с шоуто си от Coachella
1
Купонът се задава, ясна е програмата за Solar Summer
Dubfire. Снимка: клуб Ялта

Вече 13 години Solar Summer е основен генератор на енергия и летни музикални вълнения на електронната сцена у нас.

Тази година фестивалът ще бъде открит на 30 юли с Мark Knight и ще приключи на 20 август с Victor Calderone. Oсвен тях организаторите от клуб Ялта ще посрещнат на Cacao Beach още Fedde Le Grand, Dubfire, Sharam, Danny Tenaglia, Joseph Capriari, както и една от най-популярните техно двойки в света Аdam Beyer и Ida Engberg.

Тази година програмата на Solar Summer ще покаже и нежната, женска страна на електронната музика в лицето на Samanata, Anna и разбира се Ida Engberg.

Фатално доброто издание ще представи 11 артиста в 7 партита, сливащи залеза и изгрева на една от най-добрите парти локации.

Колекционирането на спомени започва с емблемата Мark Knight и откриващото парти на 30 юли. На 5 август следва Dubfire с новата продукция Hybrid, както и първото женско участие - Samanata.

Едно денонощие по-късно, на 6 август, на сцената на Cacao Beach ще се завърне Sharam, който ще свири заедно с набиращата популярност у нас Anna. 12 август ще ни връхлети със силата на Fedde Le Grand.

Следващият ден, 13 август, ще продължи с две техно фигури, които не бива да се пропускат, a именно Danny Tenaglia и Joseph Capriati.

На 19 август специален гост ще бъде Adam Beyer, заедно със своята съпруга Ida Engberg. Последната фестивална вечер ще остане в сигурните ръце на Victor Calderone.

Промо билети на цена 30 лева ще намерите в клуб Ялта, билетен център НДК и на Eventim.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Майна преди 7 години
ИСКАМЕ СВЕН ВЕТ :)