Светът скърби: Почина световноизвестният диджей Авичи

През 2016 г. той обяви край на изявите си заради здравословни проблеми
Обновена: 21 апр 2018 18:30 | 21 апр 2018 18:26,
44

Светът скърби след загубата на световноизвестния диджей Авичи, който напусна този свят на 28-годишна възраст. Негови колеги и почитатели изразиха болката си от смъртта му в социалните мрежи.

Авичи е работил с едни от най-големите имена в световната музика. В профила си в Instagram поп иконата Мадона публикува снимка с Авичи по време на негово участие. 

Съкрушени от загубата на музиканта са и певецът и музикален продуцент Калвин Харис, Рита Ора и много други знаменитости. 

Фенове на диджея заляха мрежата с негови снимки и тъжни постове. Тим Берглинг, известен като Авичи, е един от най-известните и най-високоплатени диджеи в света. Той е едно от най-големите имена в електронната музика за последните десет години. 

Преди няколко години списание "Форбс" го класира сред десетте най-високоплатени диджеи в света, припомня Bulgaria ON AIR

През 2016 години Авичи обяви край на публичните си изяви и турнета заради здравословни проблеми. 

Той е страдал от остър панкреатит, дължащ се на прекомерна консумация на алкохол. За почитателите и колегите си той завинаги ще остане в сърцата им, а неговата музика винаги ще е жива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.