TORIA с нов албум "Ку4ка загадъ4на"

Певицата е мениджър на столичен клуб
13 май 2019 22:13,
12

"Ку4ка загадъ4на" е албумът на изпълнителката, която носи псевдонима TORIA - Тория. С провокативното име е озаглавена и една от песните ѝ.

Тория всъщност е Виктория Тодорова, която прави различна и автентична музика, но в същото време е мениджър на столичен клуб. Видеото на едноименното парче пък е заснето със смартфон, разказа самата тя в студиото на "България сутрин".

"Музиката е преди мениджърството, от съвсем малка пея. Може би алтернативният стил, в който се насочих, е вследствие на неща, които съм видяла в чужбина. От класическите инструменти до само електронна музика - нищо общо с това, което правих преди", отбеляза Тория.

Тя допълни, че все пак инструментите, които е изучавала преди, са основа за нея да продължава да работи.

"Екипът е тесен. Решихме да снимаме с телефон, за да пробваме модерните възможности и ни беше интересно какво ще се случи", разказа още певицата пред Bulgaria ON AIR.

Изпълнителката каза, че албумът включва четири песни, но продължава да работи и предстои излизането на още нови парчета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво е тва ,бе братче?
7
0
 
6
 
! Отговори
Новина преди 4 години
Ей така се промиват мозъци! Взимаш един, дето и звестен с това, че е неизвестен. По възможност, трябва да няма никакъв талант и препоръчително да е нещо 0братен. Правиш го звезда и той пропагандира про_стотията си от медиите. Хората свикват и после това пр0стотията става правило. Вижте какво има има тая песен! Че и написана на шльокавица, ама е модерно и скандално, нали?
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може да давате гласност на такива същества??
5
0
 
15
 
! Отговори
СТАМАТ преди 4 години
Сигурно в бъдещите и творчески планове влиза и дует с Джорджано. Или Тория е самият Джорджано със сменен пол?
4
1
 
11
 
! Отговори
Badsads преди 4 години
Ако цял живот си пяла и накрая изпя тая песен, значи цял живот си си мислила, че си пяла.... или си се продала на сатанистите, както повечто и душата вече не ти принадлежи :)
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко ста'а брат?Ко ста'а брат?Ко ста'а брат?Нищо, брат!..
2
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 4 години
Ъъъъ, тук е пак олигoфренът, дето е открил болда, без да знае малoумникът за какво се ползва - нещо като *** в реколта с банани.
1
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Автентично" според статията. Неслушаемо и безмислено, и трагично според клипчето. Тези "артисти" трябва да бъдат линчувани редом с чалгаджийте. Разлика няма!