Веси Бонева: Музиката е моят живот

Певицата ще посрещне Великден без месо
17 апр 2020 16:45, Иванка Гъркова
13
Веси Бонева: Музиката е моят живот
Dakov Studio

 

Тя е млада, красива и много талантлива. Занимава се с музика от 5-годишна и през годините печели награди от редица конкурси и фестивали. Обича да пее, рисува и води здравословен начин на живот. Тя е Веси Бонева и само преди ден отпразнува своя 32-и рожден ден под звуците на няколко музикални инструмента, сред които барабани, гайда и китара.

Споделеността – най-големият подарък за певицата
 
На 16 април изпълнителката направи първия си онлайн концерт. Тя пя за своите фенове чрез специална live stream връзка, а заедно с нея бяха колегите ѝ Светлин Къслев, Стойо Стоев, Щерион Пилидов, Радослав Славчев и Деян Илиев. Разбира се, всички стояха на разтояние един от друг. 
 
„По време на изолация ние музикантите изпитваме истинска липса на контакт с нашата публика и фенове. Именно заради това реших да споделя този свой личен празник с едни от най-близките ми хора и музиканти, на една сцена, на която ще изпълним само авторска музика. Така ще подаря на себе си най-големия подарък – споделеността, било то и онлайн“, обяснява Веси. Тя е един от многото родни изпълнители, които агитират хората да слушат и подкрепят качествената българска музика.
 
Изолацията – време за нова музика и любов
 
Певицата отбелязва, че откакто са се самоизолирали #ОтговорниВкъщи, тя и приятелят ѝ Явор Велчев – Яви, не спират да творят. В момента двамата записват най-новата ѝ песен, написана и продуцирана от музиканта. Ще снимат и клип, а когато имат възможност – ще пеят и свирят заедно, за да забавляват феновете си в социалните мрежи.
 
„Първоначално бяхме в изолация в родния му град Бургас, който обичам от цялото си сърце. Там имахме доста творчески проекти заедно“, споделя още Бонева. По думите ѝ, ако бе останала сама у дома, едва ли щеше да е толкова творчески настроена, а по-скоро би се отдала на медитация и спане по цял ден.
 
„Със сигурност нямаше да се чувствам добре сама, прекалено социална личност съм и не обичам да се затварям за дълго време... По-хубав подарък от това, че сме заедно и че се подкрепяме – няма!“, казва още тя.
 
Как Веси Бонева ще посрещне Великден четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Тя е Веси Бонева и само преди ден отпразнува своя 32-и рожден ден..."+"Занимава се с музика от 5-годишна"Това за 27 години да не пробиеш... и никой да не те е чувал... май е време за смяна на областта в която се развива...
7
1
 
0
 
! Отговори
any преди 4 години
Не духа ли? Как тъй без месо???
6
2
 
6
 
! Отговори
Божидар Петков преди 4 години
Много интересно... Ама пак не разбрах коя е аджеба Веси Бонева?!!
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Веси Бонева: Музиката е моят живот"Всмисъл че слуша музика ли?
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Невероятна статия, благодаря много за предоставената информация!
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ?????И аз това питам!
2
0
 
12
 
! Отговори
????? преди 4 години
Коя е тя ? Някой осведомен да обясни, че не вдянах в кой точно жанр се изявява.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Т.е изолация с много секс.. май на това му казва творчество..