Българин оглави Топ 10 на световна класация за електронна музика

Това стана с парчето Perfectly Enough на Мартин Денев
7 май 2020 11:24,
7

Българинът Мартин Денев оглави Топ 10 на най-реномираната платформа в света за електронна музика. Лятно и екзотично звучене струи от парчето му "Perfectly Enough".
Още по темата

"Албумът излезе преди 2 седмици и директно влезе в класациите на Tracksource. За мен беше голяма изненада и страшен успех", каза за "България сутрин" музикантът Мартин Денев.

Той сподели, че успехът на успеха е взаимен и е дело на целия отбор, който е участвал в създаването му.

"Клипът е правен на Бали, всички локации и режисурата са мое дело. Има една изоставена сграда, която има характер, като участник в клипа. Другата локация е един рибен пазар, a третата е един китайски храм, исках да завършим по този вглъбен начин", разказа Денев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Мартин е DJ и от 6 г. се грижи за настроението на посетителите на Бали. Денев добави, че е живял на много места по света - 15 г. в Холандия, и Азия го е привлякла по много причини.

"Вече съм на Бали 8,5 г. и предпочитам да разнообразявам, искам да съм близо до семейството си", допълни музикантът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Има нужда от почивка в най-добрия ол инклузив на Бали Керобокан за вдъхновение. При 300 проектен капацитет Керобокан приютява над 1400 почиващи включително чужденци.
6
1
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Колега, ако бяхте попрелистил КСО, дори без да го четете, щяхте да знаете, че въпросът е съвсем сериозен и няма нищо общо с негативизма.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
успокой се, че се излагаш :) никъде в статията не е наречен български музикант, а се говори, че е българин и какво значение има това и какво говориш за родителите му и за него, без да го познаваш. хейтър.
4
10
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
А какви данъци и осигуровки е платил в България за последните 25 години, та го наричате "български музикант"? Или пак ние хрантутим родителите му?
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ти беше ли на Бали? Яде ли омари?
2
1
 
11
 
! Отговори
Натопорчев преди 3 години
Браво...!
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех хубава новина за българин, мъка за каскетите